up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

plus
Puma

Puma Sko Adrenalite 1.1

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Sko Adrenalite 1.1

Adrenalit konstrueret til ustoppelig hastighed. Adrenalite 1.1 leverer brutal acceleration og fuld hastighed til multidirektionsbevægelser infunderet med fuldt konstruerede, teknologisk avancerede, innovative og lette materialer for at skabe det ultimative hastighedsvåben.


Funktioner:

MIDSOLE: Let afkoblet PROFOAM-teknologi for perfekt dæmpning og energiudbytte.
YTSSOLE: Ny konstrueret ydersål garanterer fremragende greb på alle indendørs overflader.
ØVRE: Letvægts-MATRYXEVO-teknologi konstrueret med reaktive kulstofgarn til støtte under hurtig fremadgående bevægelse.
På tilbud nu, Puma Sko Adrenalite 1.1 til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos handball, Kan du finde udstyr til Fodtøj, extra mange Sko. Vi har mange forskellige Sko, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Puma Sko Adrenalite 1.1

Farve
Orange
Køn
Mand
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Puma Sko Adrenalite 1.1

Anmeldelse

-

En stiv, behagelig sko perfekt til hurtige og lette spillere, overdelen sidder meget godt og indersålen er ikke for profileret ved første øjekast kan virke lidt ubehagelig, men efter en kort løbetur vender alt tilbage til det normale

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up