up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series

plus
Spalding

Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series

Produktbeskrivning Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series

Funktioner:.

Styrka Storlek 122cm x 82cm Polykarbonat Bakplatta Höjdjustering 2,44m till 3,05m


fotboll butiken, goalinn, kan du hitta olika storlekar på Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series som kategorin Träning från vår fotbollbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående fotbollutrustning och även Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series omdömen.

Funktioner Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series

Färg
Durchsichtig
Blå
Produkttyp
Basketkorgar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series

Upprörande service

-

Produkten har aldrig kommit, trots de många förfrågningar som gjorts till kundservicen, som tillfälligt, så snart tur kommer i chatten får chatt att sjunka. Mer än en vecka för sent har jag fortfarande inga nyheter om min beställning. Jag rekommenderar inte webbplatsen för någon typ av köp

Spalding Basketboll Korg NBA Gametime Series

Produktkvalitet

-

Det verkar för mig vara en bra korg när det gäller höjdjusterbarhet och allmän kvalitet även om vissa delar har varit defekta och det kostar lite att skruva allt för att göra det okej.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up