Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Madwave

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Madwave
"MADWAVE είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και διανομέας ειδών κολύμβησης και αξεσουάρ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003.
MADWAVE στοχεύει να σχεδιάσει και να παράγει υψηλής ποιότητας αθλητικά είδη βασισμένα στις τελευταίες επιδόσεις κολύμβησης στον κόσμο. Η ομάδα της MADWAVE αποτελείται από γραφίστες και σχεδιαστές 3D, αξιόλογους ολυμπιονίκες, υψηλά εκπαιδευμένους μηχανικούς και προγραμματιστές. Στην MADWAVE, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για υδατοσπορά που περιλαμβάνουν γυαλιά κολύμβησης, αγωνιστικά στολές, μαγιό, τσάντες κολύμβησης, πετσέτες κολύμβησης, μύτες για τη μύτη, ακουστικά για τα αυτιά, αντλίες συγκράτησης, σανίδες κολύμβησης, προπόνησης, παλάμες κολύμβησης, μονοφίνες, παπούτσια σανδάλια και σακίδια αδιάβροχα. Τα προϊόντα της Madwave έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των κολυμβητών όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως επαγγελματίες.
Τα γυαλιά κολύμβησης της Madwave έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές καθαρή όραση και άνεση κατά τη διάρκεια της κολύμβησης. Τα γυαλιά έρχονται σε διάφορα στυλ και χρώματα για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών κολυμβητών. Οι αγωνιστικές στολές της Madwave έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές τη μέγιστη ταχύτητα και άνεση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι στολές είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν την αντίσταση και να βελτιώσουν την απόδοση. Τα μαγιό της Madwave έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές άνεση και στυλ κατά τη διάρκεια της κολύμβησης. Τα μαγιό έρχονται σε διάφορα στυλ και χρώματα για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών κολυμβητών.
Οι τσάντες κολύμβησης της Madwave έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές έναν βολικό τρόπο να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους για την κολύμβηση. Οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικές και διαρκείς. Οι πετσέτες κολύμβησης της Madwave έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να στεγνώσουν μετά την κολύμβηση. Οι πετσέτες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν και να στεγνώνουν γρήγορα.
Τα μύτες για τη μύτη της Madwave και τα ακουστικά για τα αυτιά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές ένα άνετο και ασφαλές εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κολύμβησης. Τα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά και διαρκή. Τα αντλίες συγκράτησης της Madwave και οι σανίδες κολύμβησης έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους κολυμβητές έναν τρόπο να βελτιώσουν τη δύναμη και την τεχνική τους κατά τη διάρκεια της κολύμβησης. Οι αντλίες και οι σανίδες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά και διαρκή. Τα παλάμες κολύμβησης της Madwave