Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Speedo

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Speedo
Η Speedo είναι η πιο διάσημη διεθνής ηγέτιδα μάρκα εσωρούχων για κολύμπι στον κόσμο. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1928 στην Αυστραλία, αλλά δεν βρίσκεται πια σε αυτή την πόλη και η έδρα της τώρα είναι στο Nottingham, της Αγγλίας. Το επίκεντρο της μάρκας είναι να εισάγει ζωή και στην επιφάνεια του νερού και κάτω από αυτό. Η Speedo θέλει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να κολύμπησουν και να βυθίσουν στο νερό για γυμναστικές, δράσεις αγώνων, διατήρηση της φυσικής κατάστασης ή απλά για να διασκεδάσουν κολύμποντας στο νερό. Ο ιδρυτής της, ο Alexander MacRae, επαναστάτησε την κατηγορία αυτή δημιουργώντας τα πρώτα μη ψαλτήρια μαγιό που επιτρέπουν μεγαλύτερη ελευθερία και ευκολία κάτω από την επιφάνεια του νερού.
Έτσι, η πάθος για τη μάρκα αυξήθηκε στην δημοτικότητα και τα εσωρούχα Speedo για κολύμπι γίνανε τα καλύτερα για να ενισχύσουν την απόδοση. Τώρα η Speedo θεωρείται ένα συνώνυμο για εσωρούχα αγώνων λόγω της συνεχούς επιτυχίας της στον τομέα των εσωρούχων κολύμπιου. Τα πιο σύγχρονα υλικά και η τέλεια διαμόρφωση βοηθούν τους αθλητές να αποκτήσουν την καλύτερη εμπειρία κολύμπιου. Σήμερα, η Speedo έχει γίνει μια γνωστή μάρκα στην κατασκευή όλων των ειδών εσωρούχων κολύμπιου, μασκών κολύμπιου και δαχτυλιδιών.

Η Speedo κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό για κολύμπι.

Η Speedo δεν προσφέρει μόνο εσωρούχα για κολύμπι, αλλά και εξοπλισμό νερού και αξεσουάρ κολύμπιου. Τα εσωρούχα Speedo για άνδρες και γυναίκες είναι ένα από τα καλύτερα κολαστικά σύνολα σε όλο τον κόσμο. Αρχικά, η Speedo ήταν γνωστή για τη κατασκευή των καλύτερων εσωρούχων για κολύμπι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η μάρκα έχει επεκταθεί στο εύρος των κατασκευαστικών της. Η Speedo ήταν η πρώτη εταιρεία που κατασκευάστηκε εσωρούχα από υλικό νάιλον, το οποίο εξακολουθεί να είναι το επιθυμητό. Αυτά τα εσωρούχα έχουν σχεδιαστεί για όλες τις μορφές σώματος, και λόγω της σταθερής τους συμπλήρωσης, ταιριάζουν και φοριούνται σαν γάντι σε κάθε μορφή σώματος. Το υψηλής ποιότητας υλικό αυξάνει την αντοχή των εσωρούχων.
Σήμερα, το όνομα της Speedo μπορεί να βρεθεί εύκολα στην πιο ευρεία γκάμα υψηλής απόδοσης και κομψών εσωρούχων για άνδρες, γυναίκες και ακόμα και για παιδιά. Τα εσωρούχα Speedo για μπανιέρες είναι τέλεια για να μείνετε ένα ημέρ