Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Finis

Σχετικά με Finis
Finis είναι μια διάσημη μάρκα που αποτελεί επαναστατικό στον κόσμο του κολύμπησης και των θαλασσινών αθλημάτων από την ιδρυθεία της το 1993. Ιδρυθεί από τον Ολυμπιακό Χρυσό Μετάλλιο και διδάκτωρ του Στάνφορντ Παμπλο Μοραλές, Finis δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει στους κολύμπητες τεχνολογικά εξελιγμένα σκεύη και εξοπλισμό για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων τους για την επίδοση. Σε αυτά τα χρόνια, Finis έχει γίνει συνώνυμο με την καινοτομία, παράγοντας μια ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων σχεδιασμένων για να ενισχύσουν την εμπειρία κολύμπησης για αθλητές όλων των επιπέδων, από τους αρχάριους μέχρι τους επαγγελματίες επιπέδου κόσμου.
Finis έχει καθιερώσει τον εαυτό της ως η ηγέτιδα μάρκα στον κόσμο του κολύμπησης και των θαλασσινών αθλημάτων, παρέχοντας με σταθερότητα τεχνολογικά καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Finis παρέχει μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κολύμπητων σε κάθε επίπεδο. Με επαγγελματισμό εξαιρετικής ποιότητας και δέσμευση στην ενίσχυση της εμπειρίας κολύμπησης, Finis συνεχίζει να είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τους κολύμπητες που αναζητούν να επιτευχθούν το μέγιστο τους ποταμού.

Finis Innovating Aquatic Excellence

Finis είναι μια αξιόπιστη ονομασία στον κόσμο του κολύμπησης, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού Finis swim. Από βοηθητικά εργαλεία κατάρτισης και εξοπλισμό για την επίδοση, Finis παρέχει στους κολύμπητες τα εργαλεία που χρειάζονται για να αποτελέσουν επιτυχία στον πισίνα ή στην ανοιχτή θάλασσα. Τα σκεύη κολύμπησης της Finis έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την τεχνική της κολύμπησης, την δύναμη και την ευθυνητική ικανότητα. Η γκάμα τους εμπεριέχει παπούτσια, σανίδες, διατονιστές και μασκές αναρρύθμισης, όλα φτιαγμένα για να βοηθήσουν τους κολύμπητες να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να δοθεί δύναμη.
Τα μακιγιάζ είναι απαραίτητα για τους συμπεριφερθείς κολύμπητες, και Finis προσφέρει μια ευρεία γκάμα μακιγιάζ σχεδιασμένα για άνεση και επίδοση. Αν επιθυμείτε ηλεκτρολώδη ή λατέξ, τα μακιγιάζ Finis είναι σχεδιασμένα για να μείνουν στην θέση τους, να μειώσουν την τροχιά και να διατηρήσουν τα μαλλιά σας ξηρά. Οι Finis snorkels είναι ιδανικοί για τους κολύμπητες που θέλουν να