up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Be quiet Pure Wings 2 PWN 140 Ανεμιστήρας

Be quiet Pure Wings 2 PWN 140 Ανεμιστήρας

Be quiet Pure Wings 2 PWN 140 Ανεμιστήρας

plus
Be quiet

Be Quiet Pure Wings 2 PWN 140 Ανεμιστήρας

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Be quiet Pure Wings 2 PWN 140 Ανεμιστήρας

Κάνε ησυχία. Pure Wings 2. Τύπος: Ψύκτης, Διάμετρος ανεμιστήρα: 14 cm, Ταχύτητα περιστροφής (μέγιστο): 1000 RPM, Επίπεδο θορύβου (υψηλή ταχύτητα): 19,8 dB, Μέγιστη ροή αέρα: 61,2 cfm, Ροή αέρα: 104 m³ / h, Μέγιστη πίεση αέρα: 0,76 mmH2O. Τάση: 12 V. Πλάτος: 140 mm, Βάθος: 140 mm, Ύψος: 25 mm.

Οι οπαδοί Pure Wings 2 140mm PWM φέρνουν διάσημους να είστε ήσυχοι! αθόρυβη ψύξη σε υπολογιστικό επίπεδο εισόδου, αλλά είναι επίσης κατάλληλα για συστήματα παιχνιδιών και πολυμέσων. Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:


Χαρακτηριστικά:

Εννέα βελτιστοποιημένες ροές αέρα πτερύγια ανεμιστήρα μειώνουν τον θόρυβο που δημιουργεί αναταράξεις
Το ρουλεμάν τουφέκι μεγάλης διάρκειας δίνει διάρκεια ζωής 80.000 ώρες
Ακόμη και στη μέγιστη ταχύτητα, λειτουργεί μόνο στα 19,8dB (A)
Συνιστάται ιδιαίτερα για χρήση σε ψύξη νερού και ψύξη CPU
Η PWM ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα μέσω της μητρικής πλακέτας
Σύλληψη, σχεδιασμό και ποιοτικός έλεγχος γερμανικών προϊόντων

Συνδυάζοντας εξαιρετική αξιοπιστία, αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική σχέση τιμής απόδοσης, το Pure Wings 2 140mm PWM είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Είναι ο απόλυτος λόγος για να γνωρίσετε την ησυχία! αθόρυβη ψύξη στον υπολογιστή σας.

ΠΟΛΥ ΗΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:
Ο ανεμιστήρας Pure Wings 2 140mm PWM λειτουργεί μόνο στα 19,8dB (A) ακόμα και στη μέγιστη ταχύτητα. Η τέλεια επιλογή για αθόρυβους υπολογιστές οικιακού και γραφείου, καθώς και συστήματα παιχνιδιών και πολυμέσων.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
Χάρη στις βελτιστοποιημένες επιφάνειες λεπίδες ανεμιστήρα, η ροή του αέρα ενισχύεται, οι στροβιλισμοί που παράγουν θόρυβο ελαχιστοποιούνται και η πίεση του αέρα αυξάνεται. Αυτή η δυνατότητα είναι το κλειδί για την αποτελεσματική ψύξη.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ
Το Pulse Width Modulation (PWM) επιτρέπει σε συμβατούς ελεγκτές 4 ακίδων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι ενσωματωμένοι σε πολλές μητρικές πλακέτες, ώστε να μεταβάλλουν έξυπνα την ταχύτητα και συνεπώς το επίπεδο θορύβου του ανεμιστήρα. Με το PWM το σύστημά σας μπορεί να αυξήσει την ψύξη όταν χρειάζεται, ή να λειτουργεί σε μέγιστη αθόρυβη λειτουργία όταν δεν είναι. Αυτή η λειτουργία συνιστά ιδιαίτερα τον ανεμιστήρα για ψύκτρες και καλοριφέρ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΡΟΥΛΩΝ
Το Pure Wings 2 140mm PWM είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της εξαιρετικής αξιοπιστίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την υψηλής ποιότητας τεχνολογία ρουλεμάν τουφέκι, η οποία εξασφαλίζει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 80.000 ώρες.


Προδιαγραφές:

Εκτέλεση:
Κατάλληλο για: Θήκη υπολογιστή
Τύπος: Ψύκτης
Διάμετρος ανεμιστήρα: 14 cm
Υποστηριζόμενες υποδοχές επεξεργαστή: Δεν υποστηρίζεται
Συμβατή σειρά επεξεργαστών: Δεν υποστηρίζεται
Ταχύτητα περιστροφής (μέγ.): 1000 RPM
Επίπεδο θορύβου (υψηλή ταχύτητα): 19,8 dB
Ελάχιστη ροή αέρα (αυτοκρατορική): 61,2 cfm
Μέγιστη ροή αέρα: 61,2 cfm
Ροή αέρα: 104 m³ / h
Μέγιστη πίεση αέρα: 0,76 mmH2O

Εξουσία:
Τάση: 12 V

Βάρος και διαστάσεις:
Πλάτος: 140 mm
Βάθος: 140 mm
Ύψος: 25 mm
Βάρος: 160 g
Μήκος καλωδίου: 0,46 μ
Πλάτος συσκευασίας: 140 mm
Βάθος συσκευασίας: 28 mm
Ύψος συσκευασίας: 175 mm

Δεδομένα εφοδιαστικής:
Ποσότητα ανά παλέτα: 1 τεμ.
Αυτή τη στιγμή, Be quiet Pure Wings 2 PWN 140 Ανεμιστήρας είναι σε καλύτερη τιμή και είναι ιδανικό για τις δραστηριότητές σας. Στο techinn, μπορείτε να βρείτε άλλα προϊόντα που συμπληρώνουν σε μας Εξαρτήματα καταλόγου και ιδιαίτερα σε Ψύξη κατηγορίας μας. Έχουμε μια ποικιλία Ψύξη που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε έμπνευση να κάνετε περισσότερα για τον αθλητισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά Be quiet Pure Wings 2 PWN 140 Ανεμιστήρας

Χρώμα
Μαύρο
Τύπος προϊόντος
Ανεμιστήρας

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

καλά προϊόντα

-

γρήγορη παράδοση σε Mondial Relay 7 ημέρες για να έρθετε στη Γαλλία καλά συσκευασμένο πρωτότυπο προϊόν μόνο θετική πολύ ελκυστική τιμή προτείνω

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up