up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Gaming ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Gaming ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Gaming για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Gaming

Οι μάρκες της Gaming

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο εξοπλισμό παιχνιδιών;

Ο καλύτερος εξοπλισμός παιχνιδιών καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ, όπως ποντίκια, ακουστικά, φορητούς υπολογιστές, πληκτρολόγια, υπολογιστές, χειριστήρια και πολλά άλλα. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σωστό εξοπλισμό, παραθέτουμε μερικές από τις δημοφιλείς αναβαθμίσεις που μπορεί να χρειαστείτε. Κοίτα;

Καρέκλες για παιχνίδια

Μια βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού και ροή δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να καθίσετε σε κάτι άνετο. Επομένως, μια καρέκλα gaming υψηλής ποιότητας θα πρέπει να επιλέγεται με σύνεση και όχι μόνο να καθιστά άνετη για πολλές ώρες, αλλά θα πρέπει επίσης να βοηθά στη βελτίωση της στάσης σας. Σήμερα, πολλοί κατασκευαστές υψηλών προδιαγραφών σχεδιάζουν καρέκλες παιχνιδιών με εργονομικά σχέδια και βραχίονες και πλάτη προσαρμογής που είναι κατάλληλες για παίκτες.

Επιτραπέζιοι υπολογιστές παιχνιδιών

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές παιχνιδιών έχουν σχεδιαστεί ρητά για παιχνίδια. Κάθε πτυχή του γραφείου έχει κατασκευαστεί σκόπιμα για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία παιχνιδιού σας. Υπάρχει μια ποικιλία από στυλ και σχέδια που δυσκολεύουν την επιλογή του σωστού. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε διάταξη, όπως σχήμα U, σχήμα L ή ορθογώνιο. Αναζητήστε την ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων του γραφείου, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τα καλώδια με τη σειρά. Ελέγξτε τα συρτάρια και τα ράφια για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν άφθονο χώρο για να κρατήσετε όλα τα αξεσουάρ παιχνιδιών σας.

Gamepads joysticks

Τα χειριστήρια/χειριστήρια παιχνιδιών έχουν εξελιχθεί πολύ με τα χρόνια. Σήμερα, είναι γεμάτα με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως οθόνες αφής, πολλαπλά κουμπιά, επιφάνειες αφής, επιφάνειες κατεύθυνσης, αναλογικά στικάκια και πολλά άλλα. Όταν επιλέγετε ένα gamepad, σκεφτείτε τη συμβατότητα με την κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, την άνεση, την κατασκευή και την ευκολία χρήσης.

Φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός φορητού υπολογιστή παιχνιδιών, βεβαιωθείτε ότι η CPU και η GPU των φορητών υπολογιστών προσφέρουν σταθερούς ρυθμούς καρέ, ενώ αποδίδουν τη σωστή ανάλυση της οθόνης σας. Υπάρχει μια σειρά χαρακτηριστικών που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως η οθόνη, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο παράγοντας μορφής και τα εξαρτήματα που θα τα τροφοδοτούν όλα. Προσδιορίστε πόση μνήμη RAM χρειάζεστε στο σύστημα για να παίξετε τα βιντεοπαιχνίδια σας.

Οθόνες παιχνιδιών

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε μια οθόνη για παιχνίδια, όπως το μέγεθος της οθόνης, η ανάλυση, ο ρυθμός ανανέωσης, ο χρόνος απόκρισης, το HDR, το G Sync/FreeSync, οι είσοδοι/έξοδοι, η χρωματική γκάμα και ο τύπος πίνακα. Να θυμάστε ότι, όχι μόνο ένα στοιχείο μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμπειρία παιχνιδιού σας. Εάν έχετε την καλύτερη κάρτα γραφικών, αλλά έχετε μια αργή οθόνη με χαμηλή ανάλυση οθόνης, δεν μπορείτε να απολαύσετε την τέλεια εμπειρία παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε την καλύτερη οθόνη, αλλά μια αρχαία κάρτα γραφικών, δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ως εκ τούτου, εξετάστε όλες τις πτυχές και κάντε την καλύτερη επιλογή.

Ταμπλέτες παιχνιδιών

Η επιλογή του καλύτερου tablet gaming περιλαμβάνει διάφορες πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αρχικά, επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε και το οποίο πρέπει να είναι συμβατό με τα βιντεοπαιχνίδια σας. Δεύτερον, σας αρέσει να επιλέγετε ένα πλήρες tablet ή ένα υβριδικό που μπορεί να διπλασιαστεί ως πλήρως λειτουργικός υπολογιστής; Στη συνέχεια, εξετάστε τη μνήμη RAM, την GPU, τον χώρο στο δίσκο. Η ποιότητα ήχου, το βάρος, το μέγεθος της οθόνης, η ανάλυση οθόνης και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι τα σημαντικά ζητήματα.

Περισσότερα για το Gaming:

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία μοτίβων, σχεδίων και χρωμάτων όταν πρόκειται να επιλέξετε χαλιά ή χαλιά gaming για την αίθουσα βιντεοπαιχνιδιών σας. Για να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, ένα άνετο και ελκυστικό χαλί μπορεί να προσθέσει πολύ αξία στο συνολικό σας χώρο καθιστικού. Τα γυαλιά είναι ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν με σύνεση. Τα γυαλιά gaming έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στη μείωση της καταπόνησης των ματιών και άλλων επιπτώσεων.
Δεν πρέπει να παραβλέπετε τη σημασία των ακουστικών όταν πρόκειται για την αναβάθμιση των αξεσουάρ ή του εξοπλισμού σας για παιχνίδια. Η ποιότητα ήχου έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική εμπειρία παιχνιδιού σας. Ένας παίκτης θα πρέπει επίσης να επιλέγει καλής ποιότητας ποντίκια και πληκτρολόγια που ταιριάζουν καλά με το σύστημα κατά τη ροή βιντεοπαιχνιδιών. Xiaomi , Samsung , Asus , HP , Philips , Thrustmaster , LG , Dell , και MSI είναι γνωστές μάρκες που προσφέρουν εξοπλισμό gaming υψηλής ποιότητας.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο