Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Seagate

Σχετικά με Seagate
Η Seagate Technology, η οποία ιδρύθηκε το 1979, ιστορεί ως η διεθνής ηγέτης στις λύσεις αποθήκευσης δεδομένων, συνεχώς δέρνοντας τα όρια της καινοτομίας στην επιστημονική περιοχή της αποθήκευσης δεδομένων. Ως αξιόπιστος ονομαστικός τόπος, η Seagate έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο ο κόσμος αποθηκεύει, διαχειρίζεται και προσπελάζει τα δεδομένά του. Η πλούσια ιστορία της Seagate και το συμβατικό της υπέροχο στον κατασκευασμό έχουν κάνει την επωνυμία αυτή την εμπιστευμένη στον κόσμο της αποθήκευσης δεδομένων.
με την Seagate, τα δεδομένα σας δεν αποθηκεύονται μόνο, αλλά είναι ασφαλώς και άνετα στο δάχτυλό σας. Η γκάμα προϊόντων της Seagate είναι ένα στοιχείο καρφίτσας του προγράμματος προϊόντων της εταιρείας από την ίδρυσή της. Η συμβατικότητα της Seagate είναι ξεκάθαρη στην γκάμα των προϊόντων της. Είτε χρειάζεστε USB, Thunderbolt ή άλλες διεπαφές, η Seagate παρέχει λύσεις αποθήκευσης που ενσωματώνονται με τα συσκευές σας εύκολα. Με έμφαση στην χρήσιμη συμβατικότητα της Seagate, η εταιρεία εγγυάται ότι τα δεδομένα σας θα είναι πάντα διαθέσιμα και εύκολα μεταφερόμενα.