up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED

Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED

Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED

Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED

plus
Viewsonic

Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED

Περιγραφή προϊόντος Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED

Το ViewSonic® VG2439Smh είναι μια οθόνη πολυμέσων LED Full HD 24 ιντσών (23,6 "με δυνατότητα προβολής) με μελλοντική απόδειξη σύνδεσης και πλήρη εργονομική λειτουργικότητα ιδανική για εταιρική, κυβερνητική και εκπαιδευτική. Με τεχνολογία πάνελ SuperClear® MVA για προβολή ευρείας γωνίας και δυναμική αναλογία αντίθεσης 20M: 1, αυτή η οθόνη παρέχει απίστευτα ευκρινείς εικόνες και αναπαραγωγή βίντεο. Ενσωματωμένο με θύρες HDMI, DisplayPort, VGA και 2 USB, το VG2439Smh επιτρέπει ευέλικτη σύνδεση σε συστήματα υπολογιστή, φορητούς υπολογιστές και άλλες περιφερειακές συσκευές πολυμέσων. Το αποκλειστικό ViewMode του ViewSonic παρέχει διαισθητικές προεπιλογές για να παρέχει βελτιστοποιημένη απόδοση οθόνης σε διαφορετικές εφαρμογές. Επιπλέον, η τεχνολογία Flicker Free και Blue Light Filter συμβάλλει στην εξάλειψη της καταπόνησης των ματιών από παρατεταμένες περιόδους προβολής. Ο σχεδιασμός οπίσθιου φωτισμού LED καθιστά αυτήν την οθόνη πιστοποιημένη από το Energy Star.

Τεχνολογία πάνελ Superclear ® Mva:
Απολαύστε ακριβή και ζωντανά χρώματα με σταθερά επίπεδα φωτεινότητας ανεξάρτητα από το πλεονεκτικό σημείο. Με την τεχνολογία πάνελ SuperClear MVA, αυτή η οθόνη παρέχει την ίδια ποιότητα εικόνας είτε κοιτάζετε την οθόνη από ψηλά, από κάτω, από το μπροστινό είτε από το πλάι.

Υψηλή απόδοση Displayport:
Η μελλοντική απόδειξη συνδεσιμότητας DisplayPort προσφέρει τον καλύτερο ρυθμό ανανέωσης, την υψηλότερη ανάλυση και εξαιρετικά πλούσιο χρώμα και ήχο.

Η δύναμη του Hdmi ®:
Το HDMI είναι ένα μελλοντικό πρότυπο απόδειξης βίντεο που προσφέρει πραγματική ψηφιακή εικόνα και καθαρότητα ήχου Η διασύνδεση HDMI σε αυτήν την οθόνη σάς επιτρέπει να συνδέεστε σε μια ποικιλία συσκευών HD, όπως κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές αναπαραγωγής Blu ray, φορητούς υπολογιστές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και πολλές άλλες για την απόλυτη πραγματική εμπειρία υψηλής ευκρίνειας.

Πλήρης ανάλυση 1080p Hd:
Αυτή η οθόνη διαθέτει ανάλυση Full HD 1920x1080 για απίστευτη απόδοση εικόνας pixel με pixel. Θα ζήσετε την πιο εκπληκτική σαφήνεια και λεπτομέρεια, είτε όταν εργάζεστε, παίζετε παιχνίδια είτε απολαμβάνετε την τελευταία ψυχαγωγία πολυμέσων.

Βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις προβολής:
Η μοναδική λειτουργία ViewMode ™ του ViewSonic προσφέρει προεπιλογές "Παιχνίδι", "Ταινία", "Ιστός", "Κείμενο" και "Μονο". Αυτές οι προεπιλογές βελτιώνουν την καμπύλη γάμμα, τη θερμοκρασία χρώματος, την αντίθεση και τη φωτεινότητα για να προσφέρουν μια βελτιστοποιημένη εμπειρία προβολής για διαφορετικές εφαρμογές οθόνης.

Βελτιωμένη άνεση προβολής:
Με την τεχνολογία Flicker Free και το Φίλτρο Μπλε Φωτός, αυτή η οθόνη βοηθά στην εξάλειψη του οφθαλμού που έρχεται με παρατεταμένες περιόδους προβολής - που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεπεράσετε και να παίξετε έξω τους αντιπάλους σας καθώς τα μάτια τους αρχίζουν να τους αποτυγχάνουν.

Σχεδιασμός συμβατής βάσης Vesa:
Τοποθετήστε την οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας τη βολική σχεδίαση στήριξης 100 x 100mm VESA.

Πιστοποίηση Energy Star:
Πρόκειται για πιστοποιημένο με ENERGY STAR προϊόν που μπορεί να εξοικονομήσει ενεργειακό κόστος * μειώνοντας παράλληλα τα αέρια του θερμοκηπίου.

Η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση και άλλους παράγοντες.

Διπλά ολοκληρωμένα ηχεία:
Σχεδιασμένο με διπλά ενσωματωμένα ηχεία, αυτή η οθόνη συνδυάζει απίστευτη απόδοση οθόνης με στερεοφωνικό ήχο για μια συναρπαστική εμπειρία πολυμέσων. Ένα επιπλέον ηχείο μπορεί να προστεθεί μέσω της θύρας εξόδου ήχου SPDIF για επέκταση του ήχου σε διαφορετικές τοποθεσίες στο δωμάτιο ή τον χώρο, μέσω καλωδίου.


Προδιαγραφές:

Απεικόνιση:

Μέγεθος οθόνης (σε.):
24

Περιοχή με δυνατότητα προβολής (σε.):
23.6

Τύπος πίνακα:
Mva

Ανάλυση:
1920 Χ 1080

Στατική αναλογία αντίθεσης:
3.000: 1

Δυναμική αναλογία αντίθεσης:
20.000.000: 1

Πηγή φωτός:
Οδηγημένος

Λάμψη:
250 Cd / M2

Χρόνος απόκρισης (Τυπική Gtg):
5ms


Γωνίες προβολής:

178º Οριζόντια, 178º Κάθετα

Ζωή οπίσθιου φωτισμού (Ώρες):
40.000

Επιφάνεια πάνελ:
3h Anti Glare, Hard Coating


Συμβατότητα:

Ανάλυση PC (Μέγ.):
1920 Χ 1080

Ανάλυση Mac® (Max):
1920 Χ 1080


Συνδετήρας:

Usb 2.0 Τύπος Α:
2

Usb 2.0 Τύπος Β:
1

Ήχος 3,5 mm:
1

Έξοδος ήχου 3,5 mm:
1

Hdmi In:
1

Vga:
1

Θύρα οθόνης:
1


Ήχος:

Εσωτερικά ηχεία:
2 Watt (X2)


Εξουσία:

Eco Mode (Conserve):
16w

Eco Mode (Βελτιστοποιημένη):
19w

Κατανάλωση (τυπική):
23w

Κατανάλωση (Μέγ.):
36w

Τάση:
Ac 100 240v (Universal), 50 60hz


Πρόσθετο υλικό:

Υποδοχή κλειδώματος Kensington:
1


Έλεγχοι:

Φυσικοί έλεγχοι:
1, 2, Κάτω, Πάνω, Ισχύς

Στην οθόνη:
Αυτόματη ρύθμιση εικόνας, αντίθεση / φωτεινότητα, επιλογή εισόδου, ρύθμιση ήχου, ρύθμιση χρώματος, πληροφορίες, χειροκίνητη προσαρμογή εικόνας, μενού ρύθμισης, ανάκληση μνήμης (ανατρέξτε στον οδηγό χρήστη για πλήρη λειτουργικότητα Osd


Συνθήκες λειτουργίας:

Υγρασία (χωρίς συμπύκνωση):
20 90%


Βουνό:

Συμβατό με Vesa:
100 Χ 100 χιλ


Σήμα βίντεο:

Οριζόντια συχνότητα:
24 ~ 82khz

Κάθετη συχνότητας:
50 ~ 75hz


Είσοδος βίντεο:

Αναλογικός συγχρονισμός:
Ξεχωριστός συγχρονισμός, σύνθετος συγχρονισμός, συγχρονισμός σε πράσινο


Εργονομία:

Ρύθμιση ύψους:
135 χιλ. / 5,3 ίντσες

Στροφέας:
360º

Περιστροφή (Δεξιά / Αριστερά):
90º / 0º

Κλίση (εμπρός / πίσω):
5º / 20º

Βάρος (αυτοκρατορικό) καθαρό (λίβρες):
11.4

Δίχτυ χωρίς βάση (λίβρες):
8.2

Ακαθάριστο (λίβρες):
15.3

Βάρος (μετρικό) καθαρό (Kg):
5.2

Δίκτυο χωρίς βάση (Kg):
3.7

Μεικτό (Kg):
6.9


Διαστάσεις (Imperial) (Wxhxd):

Συσκευασία (σε.):
25 Χ 20 Χ 7.5

Φυσικό (σε.):
22.1 Χ 17.1 Χ 9.4

Φυσικό χωρίς βάση (In.):
22.1 X 13.1 X 2.3


Διαστάσεις (μετρικό) (ΠxΥxΒ):

Συσκευασία (Mm):
634 Χ 508 Χ 190

Φυσικό (χιλιοστά):
560,3 Χ 435,2 Χ 239,6

Φυσικό χωρίς βάση (Mm):
560,3 Χ 332,7 Χ 58,2


Γενικός:

Κανονισμοί:
Weee, Rohs, Ce, Cb, Whql, Ul / Cul, Fcc B, Energy Star 7.0, Reach Svhc List & Doc, Eel, Mexico Energy, Ukrsepro + Doc, Erp

Περιεχόμενα συσκευασίας:
Οθόνη Vg2439smh, Καλώδιο τροφοδοσίας, Καλώδιο Vga, Καλώδιο Displayport, Καλώδιο ήχου, Καλώδιο USB, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης, Viewsonic Wizard Cd (Οδηγός χρήστη)

Ανακύκλωση / απόρριψη:
Παρακαλώ απορρίψτε σύμφωνα με τους τοπικούς, πολιτειακούς ή ομοσπονδιακούς νόμους.Αν αυτό που χρειάζεστε είναι Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED, είναι εδώ και για την καλύτερη τιμή. techinn έχει αυτό και άλλα ηλεκτρονικά και υπολογιστές προϊόντα που ψάχνετε με την καλύτερη ποιότητα. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να χαθεί και εξοπλίστε τον εαυτό σας να ασκήσετε το αγαπημένο σας άθλημα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Με την ποικιλία μας Οθόνες υποστηρίζει, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Χαρακτηριστικά Viewsonic LCD 24´´ Full HD LED

Χρώμα
Μαύρο
Προτεινόμενη χρήση
Οικιακός
Τύπος οθόνης
LED
Συνδέσεις
HDMI
DisplayPort
Ανάλυση
Full HD
Ίντσα
24.0-27.9
Συχνότητα δροσιάς
50-60 HZ

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up