up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

Asics Sko Sky Elite FF

plus
Asics

Asics Sko Sky Elite FF

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Asics Sko Sky Elite FF

Sky Elite FF er en volleyballsko designet specielt til indendørs sportsgrene. Strukturen i denne model inkluderer Trusstic System-teknologien, der opretholder skoens integritet på trods af vendinger.

Dens dæmpningssystem er sammensat af gelhætter placeret i ryggen, der giver dæmpning. Deres mellemsål har lette fibre, der genvinder deres form og reducerer stød.

Ydersålen af Damemodel sko er lavet af gummi, der giver slidstyrke, samt fremragende greb at forhindre dig i udskridning. Indvendigt har den en Ortholite indersål, der effektivt styrer fugt for at holde din hud tør og kan også udskiftes med en ortose efter eget valg. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd fordelt langs vristen.

Føl energien til at returnere hvert skud med herres SKY ELITE ™ FF volleyballsko fra ASICS. NC RUBBER ™ ydersål er designet til indendørs baner og har en meget slidstyrke og fremragende greb, hvilket betyder, at du nemt kan foretage hurtige sving og spring. TRUSSTIC SYSTEM ™ -teknologi i midtfoden fungerer til at kontrollere drejning, mens GEL ™ -teknologien bag på skoen giver stødabsorbering og dæmpning. Mellemsålen er lavet af FLUIDRIDE ™ -teknologi, hvilket betyder, at den indeholder lette fibre, der springer tilbage i form i rummet på hver skridt for at skabe adaptiv dæmpning under fødderne. Et ekstra lag af komfort kommer fra indersålen, mens ORTHOLITE ™ sockliner giver ekstra dæmpning og effektiv fugtighedsstyring, så du behøver ikke at bekymre dig om sved selv under de mest intense kampe. Sockliner er også aftagelig for at give plads til din egen ortotik om nødvendigt. Vi har pakket al denne teknologi i en let, strømlinet sko, der er sikker på at blive en væsentlig del af din matchdagskollektion.


Funktioner:

Fluidride ™ mellemsål hjælper med at generere glatte overgange
Mesh indersål forbedrer ventilation
Fjernbar ortholite ™ sockliner
Trusstic ™ -systemteknologi forbedrer stabiliteten
Rearfoot gel ™ teknologi dæmpning


Køb din favorit Fodtøj model og nyd Volleyball. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Asics Sko Sky Elite FF. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Asics Sko Sky Elite FF, kan du kontakte vores professionelle team Volleyball via telefon eller e-mail.

Funktioner Asics Sko Sky Elite FF

Farve
Blå
Køn
Kvinde
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Asics Sko Sky Elite FF

Anbefalede

-

Fremragende produkt. Jeg ankommer i den fastsatte tid. Meget godt køb. Min datter er glad for sine sko.

Asics Sko Sky Elite FF

Fremragende

-

God pris og kvalitet. Meget behageligt, de ankom til tiden

Asics Sko Sky Elite FF

God handel

-

intet at sige, forlod dagen efter ordren og ankom to dage senere, super pris!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up