Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Lifetime

Σχετικά με Lifetime
Η Lifetime είναι μια εταιρεία που συνδέεται με την αντοχή και την καινοτομία. Η ιστορία της Lifetime ξεκίνησε το 1986 ως κατασκευαστής ποδοσφαιρικών καλάθια. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία επεκτάθηκε και η γκάμα των προϊόντων της εξαπλώθηκε, καλύπτοντας προϊόντα επιπέδου σετ σαλονιού, συρτάρια, λύσεις αποθήκευσης και εργαλεία κηπουρικής. Τι διαφοροποιεί την Lifetime είναι η ακατάπαυστη συμφωνία της για την κατασκευή προϊόντων σχεδιασμένων για να επιστρέψουν ατέλειωτα, για να ανταποκριθούν στις αλλαγές των αναγκών των πελατών και για να διατηρηθεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον προσανατολισμό. Η Lifetime έχει κατασκευάσει μια ιδιαίτερη θέση για τον εαυτό της, προσφέροντας προϊόντα που επιμένουν την διάρκεια, την πρακτικότητα και το στιλ. Με μια διάσημη ιστορία που πηγαίνει πίσω στο 1986, η μάρκα έχει εξελιχθεί για να παρέχει ένα ευρύ γκάμα προϊόντων που στοχεύουν στην εμπλοκή διαφόρων ζωής. Η αξέχαστη δέσμευση της Lifetime στην ποιότητα εγγυάται ότι κάθε προϊόν θα διαρκέσει για γενιές, συνεχίζοντας να υπηρετεί τις συνεχώς αλλαγώνουσες ανάγκες των πελατών του και συνδέοντας φιλικά προς το περιβάλλον προσανατολισμούς.
Κατασκευή Ποιότητας Για Γενιές

Τα σετ επιπέδου έπιπλα της Lifetime είναι μια δείγματα της δέσμευσης της μάρκας στην εξαιρετικής ποιότητας. Προσφέρουν μια συνδυασμό από στιλ, άνεση και αντοχή. Αν είναι μια συνάντηση στον κήπο σας ή μια ήσυχη βραδιά στην βεράντα σας, τα σετ έπιπλα της Lifetime δημιουργούν προσεγμένες και μακρινές διαρροές για εσάς και τις αγαπημένες σας προσωπικότητες. Για τους ταξιδιωτικούς ψυχές που δέχονται το μεγάλο έξω, το έπιπλο κατασκήνωσης της Lifetime είναι το ιδανικό σύντροφο. Ελαφρύ και εύκολο να μεταφέρεται, και σχεδιασμένο με την πρακτικότητα στο μυαλό, αυτά τα προϊόντα προσφέρουν άνεση και άνεση στην άγρια ομορφιά. Τα συρτάρια κατασκευής της Lifetime επιμένουν στην φαντασία και την διαθεσιμότητα. Έχουν σχεδιαστεί με υψηλής ποιότητας υλικά και σχεδιασμένα για εύκολη εγκατάσταση και αποθήκευση. Τέλεια για εσωτερική ή εξωτερική χρήση, αυτά τα τραπέζια είναι ένα μαρτυρία της δέσμευσης της Lifetime στις ατέλειωτες και πολυμερείς λύσεις. Ανεξάρτητα αν είναι για ένα πάρκο, μια σχολείο ή τον δικό σας κήπο, τα καναπέδες της Lifetime είναι ένα σύμβολ