Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Lifetime

Over Lifetime
Lifetime is een merk dat synoniem staat voor duurzaamheid en innovatie. Opgericht in 1986 begon Lifetime zijn reis als fabrikant van hoogwaardige basketbalringen. In de loop der jaren breidde het bedrijf zijn productlijn uit met een gevarieerd aanbod aan artikelen, van meubelsets en opvouwbare tafels tot banken, opbergoplossingen en tuinwerktuigen. Wat Lifetime onderscheidt, is zijn onwankelbare toewijding aan het maken van producten die de test van de tijd kunnen doorstaan, die voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van klanten en die een milieuvriendelijke aanpak volgen.
Lifetime heeft een markt gecreëerd door producten aan te bieden die lange levensduur, praktisch gebruik en stijl symboliseren. Met een verheven geschiedenis die teruggaat tot 1986 is het merk geëvolueerd om een uitgebreid assortiment producten te bieden dat het leven op verschillende manieren verrijkt. Lifetime´s voortdurende toewijding aan kwaliteit staat garant dat ieder product generaties lang meegaat, om zo de voortdurend veranderende behoeften van zijn klanten te blijven bedienen, terwijl milieuvriendelijke principes worden omarmd.

Kwaliteit leveren voor generaties

Lifetime meubelsets zijn een getuigenis van het toewijding van het merk aan uitmuntendheid. Ze bieden een mengeling van stijl, comfort en weerbaarheid. Of het nu gaat om een verzameling in je achtertuin of een rustige avond op je veranda, Lifetime meubelsets creëren uitnodigende en duurzame ruimtes voor jou en je geliefden. Voor de avontuurlijke zielen die de grote buitenlucht omarmen, is Lifetime kampeermeubilair de perfecte metgezel. Lichtgewicht, eenvoudig te vervoeren en ontworpen met praktische bedoelingen, deze producten bieden comfort en gemak in de wildernis.
Lifetime opvouwbare tafels zijn een voorbeeld van vernuft en functionaliteit. Ze zijn ontworpen met kwaliteitsmaterialen en zijn eenvoudig in te stellen en op te bergen. Perfect voor zowel binnen- als buitengebruik, deze tafels zijn een getuigenis van Lifetime´s toewijding aan veelzijdige en duurzame oplossingen. Of het nu gaat om een park, school of je eigen achtertuin, Lifetime banken staan symbool voor gemeenschap en ontspanning. Ze zijn ontworpen voor duurzaamheid, comfort en esthetiek. Deze banken bieden een welkom plekje voor mensen om samen te komen en momenten te delen, waarmee Lifetime´s toewijding aan tijdloze designs nogmaals wordt benadrukt.
Organisatie en opslag worden eenvoudig gemaakt met Lifetime´s opbergsets. Deze producten zijn niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk, en integreren volledig in elke ruimte. Gemaakt van hoge dichtheid polyethyleen, zijn Lifetime opbergsets bestand tegen slijtage, waardoor je bezittingen worden beschermd en goed georganiseerd. Groene duimen en tuinliefhebbers vertrouwen op Lifetime tuinwerktuigen om hun buitenactiviteiten makkelijker te maken. Lifetime gereedschappen zijn ontworpen om tuinieren gemakkelijker en aangenamer te maken. Deze producten vertegenwoordigen de toewijding van het merk om het leven van mensen die van tuinieren houden te verrijken.