Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Lifetime

Information för Lifetime
Lifetime är ett varumärke som är synonymt med hållbarhet och innovation. Sedan 1986 har Lifetime gjort sin resa som tillverkare av högkvalitativa basketkorgar. Under åren har företaget utökat sitt sortiment för att inkludera en mångsidig rad produkter, från möbelset och fällbara bord till bänkar, förvaringslösningar och trädgårdsverktyg. Det som skiljer Lifetime åt är dess oföränderliga engagemang för att skapa produkter som är designade för att stå emot tiden, att möta kundernas ständigt föränderliga behov och att upprätthålla ett miljövänligt tillvägagångssätt.
Lifetime har skapat ett nischområde för sig själv genom att erbjuda produkter som utmärker sig genom lång livslängd, praktisk användning och stil. Med en berömd historia som går tillbaka till 1986 har märket utvecklats för att erbjuda ett omfattande utbud av produkter som berikar olika aspekter av livet. Lifetimes oföränderliga engagemang för kvalitet säkerställer att varje produkt ska vara bestående i generationer, fortsätta att tillgodose kundernas ständigt föränderliga behov och samtidigt ta tillvara på miljövänliga principer.

Skapa kvalitet för generationer

Lifetime möbelset är ett vittnesbörd om företagets engagemang för utmärkt kvalitet. De erbjuder en blandning av stil, komfort och motståndskraft. Oavsett om det är en samling i din trädgård eller en tyst kväll på din veranda, skapar Lifetime möbelset inbjudande och långvariga utrymmen för dig och dina älskade. För de äventyrliga själar som tar till vara på naturen är Lifetime campingmöbler den perfekta följeslagaren. Lätta att transportera och utformade med praktiska överväganden, erbjuder dessa produkter bekvämlighet och bekvämlighet i ödemarken.
Lifetime fällbara bord förebådar ingång och användbarhet. De är konstruerade med kvalitetsmaterial och utformade för enkel uppställning och förvaring. Perfekt för både inomhus- och utomhusbruk är dessa bord ett vittnesbörd om Lifetimes engagemang för mångsidiga och långvariga lösningar. Oavsett om det är för en park, skola eller din egen trädgård, är Lifetime bänkar ett symbol för gemenskap och avslappning. De är konstruerade för hållbarhet, komfort och estetik. Dessa bänkar erbjuder en välkomnande plats för människor att samlas och dela ögonblick, vilket ytterligare betonar Lifetimes engagemang för tidlösa design.
Organisation och förvaring blir enkelt med Lifetime förvaringsset. Dessa produkter är inte bara funktionella utan även visuellt attraktiva, som smälter in harmoniskt i alla utrymmen. Tillverkade av högdensitetspolyeten är Lifetime förvaringsset motståndskraftiga mot slitage och sönderfall, så att dina ägodelar skyddas och är välorganiserade. Gröna tummar och trädgårdsentusiaster litar på Lifetime trädgårdsverktyg för att göra deras utomhusföretag lättare och roligare. Lifetime-verktygen är designade för att göra trädgårdsskötsel lättare och mera njutbar. Dessa produkter återspeglar märkets engagemang för att förbättra livet för dem som älskar att tillbringa tid i sina trädgårdar.