up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Alpha Industries

heren Bomber & Flight Jackets

heren Bomber & Flight Jackets

Heren Sweaters & Hoodies

Heren Sweaters & Hoodies

heren jassen

heren jassen

Dames Bomber & Flight Jackets

Dames Bomber & Flight Jackets

dames Sweaters & Hoodies

dames Sweaters & Hoodies

dames jassen

dames jassen

Categorieën

Dames Accessoires

Dames Kleding

Heren Accessoires

Heren Kleding

Jongenskleding

Koffers

Alles( Alpha Industries )

Alpha industries

In oktober 1959, meer dan 50 jaar geleden, begon Alpha Industries met het maken van militaire kleding in de kelder van een gehuurde fabriek in Knoxville, Tennessee.
Hoewel Alpha veel verschillende soorten kleding maakte, werd het bedrijf het meest geassocieerd met verschillende jassen die klassiekers van de Amerikaanse mode werden.
In de afgelopen jaren heeft Alpha Industries zijn meer dan 50 jaar oude erfgoed overgenomen en is het uitgegroeid tot een internationaal erkend wereldwijd merk voor militair geïnspireerde vrijetijdskleding. Voortbouwend op zijn superieure en bewezen productie- en ontwerpcapaciteiten heeft Alpha Industries zijn portfolio de afgelopen jaren uitgebreid en produceert nu jassen, overhemden, broeken, schoenen
En vele andere producten die door mensen over de hele wereld worden gedragen, samen met jeans en andere kenmerken van Europese en Amerikaanse casual stijlen.

clouse menu Afronden