Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Samsonite

Over Samsonite
Samsonite is een van de meest bekende luxemerk dat hoogwaardige koffers, aktetassen en zelfs kleine toilettassen produceert. Het merk werd opgericht op 10 maart 1910 in Denver, Colorado, in de Verenigde Staten, terwijl het hoofdkantoor zich in Mansfield, Massachusetts bevindt. Oorspronkelijk was het merk bekend als Shwayder Trunk Manufacturing Company. Toen de eerste Samsonite koffer gemaakt van getapete geëxtrudeerde vezels het best verkochte product werd, veranderde het bedrijf de naam in Samsonite. Het merk bleef trouw aan zijn waarden en is nu voortdurend bezig met het innoveren van bagage en het bieden van grotere sterkte en duurzaamheid om deze voor een lange periode te gebruiken.
Het merk past zich aan de trends van de moderne tijd aan en evolueert zijn producten om de behoeften van de consumenten te vervullen. Tegenwoordig is Samsonite het toonaangevende merk voor het aanbieden van alle soorten trendy en stijlvolle bagage, zoals binnen- en buitenlandse zaken-, laptop- en reistassen van premiumkwaliteit. U kunt een enorme variëteit aan Samsonite-producten gemakkelijk vinden bij Dressinn.Samsonite verandert de bagage-industrie door veel lichter en sterker materiaal te gebruiken om iedereen wereldwijd een betere reiservaring te bieden. Bovendien creëert het merk de meest iconische en tegelijkertijd trendy ontwerpen en biedt het een betere comfort om aan de verwachtingen van reizigers te voldoen.

Samsonite biedt de meest trendy en hoogwaardige bagage

Samsonite bagage is bijzonder vanwege zijn duurzaamheid door veel tests te ondergaan om de stevigste te worden. De tassen zijn gemaakt van ofwel aluminium of polycarbonaat om de impact op de tas te weerstaan. Het merk biedt ook passende Samsonite koffersets om stijlvol te reizen. Deze sets bestaan ​​uit verschillende maten tassen in zowel harde als zachte buitenstijlen om van uw vakantie te genieten. Er is een grote selectie van stijlvolle en uitstekende kwaliteitssetjes om uw reizen zorgeloos te maken. Zo blijft het merk zijn vakmanschap en erfgoed versterken en innoveren door deze gevarieerde bagagecollectie aan te bieden.
Het enorme aanbod aan Samsonite tassen biedt de nieuwste collectie voor iedereen die wereldwijd graag reist. Het merk heeft ongetwijfeld een goede reputatie voor het leveren van duurzame tassen die gemakkelijk te gebruiken zijn zonder zorgen te maken over slijtage vanwege hun krasbestendigheid. Als u op zoek bent naar uw kantoor tas, is de Samsonite laptoptas een must-have voor zijn superieure kwaliteit en stijlvolle uiterlijk. Deze zijn ontworpen om laptops te beschermen door een gepolsterde hoes toe te voegen om de laptop te beschermen tegen krassen.
Het merk biedt ook een slanke en ruime Samsonite aktetas in super stijlvolle en robuuste stijlen. De Samsonite rugzak is zeer populair vanwege de geweldige esthetiek terwijl hij slimme functies en kwaliteit biedt. Of het nu gaat om reizen, werken of zelfs modieuze, deze rugzakken zijn de topaanbeveling voor iedereen vanwege hun functionele en modieuze karakter.