Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Alpha Industries

Alpha Industries
Σχετικά με Alpha Industries
Τον Οκτώβριο του 1959, περισσότερα από 50 χρόνια πριν, η Alpha Industries άρχισε τις δραστηριότητές της κατασκευάζοντας στρατιωτικά ρούχα στο υπόγειο ενός νοικιασμένου εργοστασίου Knoxville, Tennessee.
Αν και ο Alpha έφτιαξε πολλά διαφορετικά είδη ρούχων, η εταιρεία συνδέθηκε περισσότερο με αρκετά σακάκια που έγιναν κλασικά της αμερικανικής μόδας.
Τα τελευταία χρόνια, η Alpha Industries έχει λάβει την κληρονομιά της πάνω από 50 ετών και έχει εξελιχθεί σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη παγκόσμια μάρκα για στρατιωτικές casual ενδυμασίες. Με βάση τις ανώτερες και αποδεδειγμένες ικανότητες κατασκευής και σχεδίασης, η Alpha Industries επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της τα τελευταία χρόνια και τώρα παράγει μπουφάν, πουκάμισα, παντελόνια, παπούτσια
και πολλά άλλα προϊόντα που φορούν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μαζί με τζιν και άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ευρωπαϊκών και αμερικανικών casual στυλ.