Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Miche

Σχετικά με Miche
Η Miche έχει είναι η Πρωτεύουσα των Ακριβείς Εξαρτημάτων Ποδηλάτου για πάνω από έναν αιώνα, η Miche είναι μια σημαντική ονομασία στον κόσμο των εξαρτημάτων ποδηλάτου, γνωστή για την υποστήριξη της στην ποιότητα, την καινοτομία και την απόδοση. Η Miche έχει συνεχώς επιτεθεί στα όρια της τεχνολογίας ποδηλάτου, κερδίζοντας μια ισότιμη και αξιοπρεπής φήμη ως ηγέτης στον κλάδο. Η Miche έχει έναν πλούσιο ιστορικό στην κατασκευή εξαιρετικών εξαρτημάτων ποδηλάτου από το 1919. Από κασέτες έως τα δισκέτια, από τα φρένα έως τα ζάντες, από τα κλειδιά κλειδαριών έως τα πέλματα και μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων αντικαταστάσεων, η προσέγγιση της Miche στην ακριβεία της μηχανολογίας και την απόδοση έχει κάνει την επιλογή της μιας πιστής επιλογή για τους ποδηλάτες παγκοσμίως. Όταν διαλέγετε Miche, επιλέγετε μια ιστορία ταύτισης του εξαιρετικού στα εξαρτήματα ποδηλάτου από τον 20ο αιώνα, υπόσχεση στην καινοτομία που συνεχίζει να οδηγεί την μάρκα προς τα μπροστά στον 21ο αιώνα.
Η Miche Crafting Excellence στα Εξαρτήματα Ποδηλάτου

Οι κασέτες Miche είναι μια μαρτυρία της ακριβείας της μηχανολογίας. Κατασκευασμένες με τη μέγιστη φροντίδα, αυτές οι κασέτες προσφέρουν εξαιρετική αλλαγή επιδόσεων και διαρκεια. Με μια ευρεία γκάμα επιλογών για να προσαρμοστεί σε διάφορους τρόπους οδήγησης, οι κασέτες Miche εξασφαλίζουν ένα ομαλό και αξιόπιστο ταξίδι σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Τα φρένα Miche εικονίζουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος σταματήσεως και μορφής. Μηχανοποιημένα για να παρέχουν συνέπεια σταμάτησης σε όλες τις συνθήκες, παρέχουν στους ποδηλάτες την αξιοπιστία που χρειάζεται στο δρόμο. Αν κατεβαίνετε μια βουνή ή αναζητάτε τους δρόμους της πόλης, Miche Brakes έχει σας καλωσορίσει. Οι ζάντες Miche είναι η ενσωμάτωση της αεροδυναμικής, της διαρκειας και της ελαφρού βάρους κατασκευής. Από την αρχή της, Miche έχει δώσει έμφαση στην καινοτομία στον σχεδιασμό των ζαντών, κάνοντάς την μια προτιμώμενη επιλογή για τους επαγγελματίες και τους αμαθούς ποδηλάτες. Αυτές οι ζάντες είναι κατασκευασμένες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολότερες προκλήσεις στο δρόμο. Τα δισκέτια Miche είναι το παιδί του κινητήρα σας. Κατασκευασμένο με ακρίβεια και σχεδιασμένο για επιδόσεις, εξασφαλίζουν ομαλή μεταβίβαση ισχύος με κάθε κρού