up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΤΡΕΞΙΜΟ

Ποδηλασία

Ποδηλασία

ΕΥΕΞΙΑ

ΕΥΕΞΙΑ

εξωτερικά ρολόγια

εξωτερικά ρολόγια

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ GPS

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ GPS

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ / ΚΛΙΜΑ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ / ΚΛΙΜΑ

Τμήματα

Ανάκτηση και φροντίδα

Εκπαίδευση και ανταγωνισμός

Εξαρτήματα ανταλλακτικών

Ηλεκτρονικά

Μέρη ποδηλάτων

Φορείς και αποθήκευση

Φωτισμός

Όλα( Garmin )

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα flecha

Garmin

Η Garmin είναι μια πολυεθνική μάρκα που παρέχει εργαλεία παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, συσκευές επικοινωνίας, πληροφορίες και πλοήγησης. Αυτή η μάρκα ιδρύθηκε το 1989 και ονομάστηκε αρχικά από το πρώτο της προϊόν GPS, το ProNav. Με τον καιρό άλλαξε και μετονομάστηκε σε Garmin. Τα αξεσουάρ GPS της Garmin είναι πολύ γνωστά για την κορυφαία ποιότητα και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους.
Έχει καθιερωθεί εδώ και περίπου δύο δεκαετίες. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η εταιρεία γνωρίζει τα πάντα για την ακρίβεια. Στη συνέχεια, άρχισε να παράγει τεχνολογία προσωπικών συσκευών παρακολούθησης. Και είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τεχνολογίας fitness και στυλ παγκοσμίως. Επίσης, συμβαδίζει με την προηγμένη ποιότητα με μοντέρνα σχέδια για όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με τη μόδα και τη φυσική κατάσταση. Τα ανδρικά ρολόγια Garmin και τα γυναικεία ρολόγια Garmin μας επιτρέπουν να έχουμε τους εκπαιδευτές μας στις τσέπες μας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα για επιλογή ρολογιών που παρέχει τα πάντα σύμφωνα με την επιλογή των καταναλωτών.

Τα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια Garmin είναι οι καλύτερες επιλογές

Τα ρολόγια Garmin σας δίνουν στυλ, αλλά αυτό το gadget παρέχει ακριβή αποτελέσματα της δραστηριότητάς σας και των επιπέδων υγείας στον καρπό σας.Όχι μόνο αυτό, αλλά σας βοηθά επίσης να συνδυάσετε τον προσωπικό σας πιστοποιημένο προπονητή εξ αποστάσεως που διαχειρίζεται όλες τις δραστηριότητες γυμναστικής σας. Επιλέξτε τον στόχο του αγώνα σας από τα πολλά διαθέσιμα σχέδια και ο προπονητής και το δωρεάν πρόγραμμα προπόνησης προτείνουν ένα κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης για εσάς στο ρολόι σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να αναβαθμίσετε το προπονητικό σας παιχνίδι. Έτσι, αυτός ο τεχνολογικός τιτάνας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία φυσικής κατάστασης, υγείας, επιδιώξεων και όλων των καθημερινών υποθέσεων με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο, φορώντας απλώς το ρολόι στους καρπούς.

Επιπλέον, τα ρολόγια Garmin μπορούν να προσαρμοστούν με διαφορετικές δωρεάν εφαρμογές, αλλάζοντας τις όψεις του ρολογιού και πολλά άλλα στο κατάστημα IQ Connect. Τα ρολόγια Garmin μπορούν να συγχρονιστούν με τη διαδρομή του χάρτη σας κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, τρεξίματος και ιππασίας για να σας καθοδηγήσουν για μακροχρόνιες δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να προσφέρει διάφορες προσαρμοσμένες διαδρομές δραστηριότητας για να διευκολύνει τις προπονήσεις.

Τα ρολόγια Garmin διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Δεν έχει σημασία αν γυμνάζεστε στο σπίτι σας ή επαγγελματίας αθλητής ή προπονητής που εργάζεται σε γυμναστήριο, τα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια Garmin είναι κατάλληλα για όλους. Χρησιμοποιείται ως φορητό GPS της Garmin και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος συμβολισμού της μόδας.Μια μεγάλη γκάμα από ζώνες ρολογιών Garmin περιλαμβάνει διαφορετικά σχέδια και χρώματα για όλους. Αυτά τα λουράκια είναι ελκυστικά αλλά πολύ άνετα και φοριούνται με αντιολισθητικό και αντιιδρωτικό υλικό. Μπορείτε επίσης να λάβετε επιπλέον ανταλλακτικά λουράκια για να αλλάξετε την εμφάνιση του ρολογιού σας όποτε θέλετε και να το κάνετε καινούργιο. Επομένως, μην περιμένετε άλλο και δοκιμάστε το δικό σας ρολόι Garmin για να αναβαθμίσετε τη μόδα και τη φυσική σας κατάσταση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο