Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Garmin

Garmin
Σχετικά με Garmin
Η Garmin κυριαρχεί στον κλάδο της τεχνολογίας πλοήγησης από την έναρξή της το 1989. Η Garmin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής καινοτόμων συσκευών GPS που έχουν ήδη ικανοποιήσει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Το ρολόι Garmin θα σας συνοδεύσει σε μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών κλάδων όπως γυμναστήριο, προπόνηση, ναυτιλία, αεροπορία, υπαίθριες δραστηριότητες, αποστολές, ποδηλασία, τρέξιμο, πεζοπορία και ορειβασία.


Για να έχετε καλή παρακολούθηση και τοποθεσία όταν κάνετε αθλήματα σε εξωτερικούς χώρους, οι συσκευές GPS Garmin είναι η καλύτερη επιλογή. Με τα προϊόντα Garmin στη διάθεσή σας, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή σας βοηθώντας σας να παρακολουθείτε κάθε λεπτομέρεια του σήματος σε σχέση με την κίνησή του.


Το Garmin Forerunner είναι η καλύτερη επιλογή για τρέξιμο. Διαθέτει λειτουργίες όπως έλεγχος καθημερινής δραστηριότητας, επιταχυνσιόμετρο, GPS, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και ταχύμετρο. Οι λειτουργίες του είναι παρόμοιες με το ρολόι Garmin Fenix αλλά το καθένα περιέχει αποχρώσεις που τα κάνουν διαφορετικά. Το Garmin Venu περιλαμβάνει εξειδικευμένα χαρακτηριστικά γυμναστικής και ευεξίας.