up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Garmin

RENNEN

RENNEN

Wielersport

Wielersport

WELZIJN

WELZIJN

outdoor klokken

outdoor klokken

GPS BUITEN

GPS BUITEN

MULTISPORTS / ZWEMMEN

MULTISPORTS / ZWEMMEN

Categorieën

Electronica

Herstel en Zorg

Alles( Garmin )

Garmin

Garmin domineert de navigatietechnologie-industrie sinds de oprichting in 1989. Garmin is de toonaangevende fabrikant van innovatieve GPS-apparaten die al consumenten over de hele wereld tevreden hebben gesteld. Het Garmin-horloge begeleidt je in een breed scala aan disciplines, zoals fitness, training, marine, luchtvaart, buitenactiviteiten, expedities, fietsen, hardlopen, wandelen en bergbeklimmen.


Voor een goede tracking en locatie wanneer u buitensporten beoefent, zijn Garmin GPS-apparaten de beste optie. Met Garmin-producten tot uw beschikking kunt u uw prestaties verbeteren door u te helpen elk detail van het signaal in verhouding tot de beweging ervan te volgen.


Garmin Forerunner is de beste optie voor hardlopen. Het heeft functies zoals dagelijkse activiteitscontrole, versnellingsmeter, GPS, hartslagmeter en snelheidsmeter. De functies zijn vergelijkbaar met die van het Garmin Fenix-horloge, maar elk bevat nuances die ze anders maken. Garmin Venu bevat gespecialiseerde fitness- en wellnessfuncties.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden