Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Suunto

Suunto
Σχετικά με Suunto
Το 1932, ο Φινλανδός επιθεωρητής Tuomas Vohlonen κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια καινοτόμο πυξίδα γεμάτη με υγρό που συγκρατούσε τη βελόνα, προστατεύοντάς την από κραδασμούς και φθορά και διατηρώντας την ακρίβειά της περισσότερο. Αν και δεν ήταν ο πρώτος σχεδιασμός αυτού του τύπου, ήταν ο πιο επιτυχημένος, αφού προσαρμόστηκε αργότερα από τον φινλανδικό στρατό και είχε μεγάλη υποδοχή σε διάφορους τομείς και βιομηχανίες. Εξαιτίας αυτού, ο Vohlonen ίδρυσε το 1936 μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή πυξίδων και υπαίθριων προϊόντων καθοδήγησης: Suunto .


Σήμερα, η εταιρεία με έδρα το Vantaa δημιουργεί μια σειρά ρολογιών που απευθύνονται σε αθλητές, αθλητές και δύτες, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Τα προϊόντα της στις σειρές Core, Ambit, Elementum, Suunto 9, Suunto 3, Spartan και Traverse προσφέρουν μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών για χρήση σε δραστηριότητες όπως ποικίλες καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, γκολφ, πεζοπορία, πεζοπορία και προπόνηση .

Στο Diveinn.com, θα έχετε τα ρολόγια Suunto σε κάθε δραστηριότητα που κάνετε στη θάλασσα και μπορείτε να κατακτήσετε νέα περιοχή.