Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Suunto

Suunto
Over Suunto
In 1932 patenteerde de Finse landmeter Tuomas Vohlonen een innovatief met vloeistof gevuld kompas dat de naald dempte, het beschermde tegen schokken en slijtage en de nauwkeurigheid langer behoudt. Hoewel het niet het eerste ontwerp van dit type was, was het het meest succesvolle, later aangepast door het Finse leger en een grote ontvangst in verschillende gebieden en industrieën. Daarom richtte Vohlonen in 1936 een bedrijf op dat gespecialiseerd is in de productie van kompassen en producten voor buitengeleiding: Suunto .


Tegenwoordig creëert het in Vantaa gevestigde bedrijf een serie horloges gericht op sporters, atleten en duikers, die in meer dan 100 landen worden verkocht. De producten in de series Core, Ambit, Elementum, Suunto 9, Suunto 3, Spartan en Traverse bieden een verscheidenheid aan handige functies voor gebruik bij activiteiten die uiteenlopen van duiken, zeilen, golfen, wandelen, trekking en training .

Op Diveinn.com heb je de Suunto-klokken bij elke activiteit die je in de zee doet, waarmee je nieuw terrein kunt veroveren.