up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Suunto

Suunto Race

Suunto Race

SUUNTO Vertical

SUUNTO Vertical

Suunto 9

Suunto 9

SUUNTO 5 PEAK

SUUNTO 5 PEAK

samling av dykking

samling av dykking

Hodetelefoner

Hodetelefoner

Avdelinger

Elektronikk

Allt( Suunto )

Suunto

I 1932 patenterte den finske landmåleren Tuomas Vohlonen et innovativt væskefylt kompass som dempet nålen, beskyttet den mot støt og slitasje og opprettholdt nøyaktigheten lenger. Selv om det ikke var det første designet av denne typen, var det det mest vellykkede, etter å ha blitt tilpasset senere av den finske hæren og hatt en flott mottakelse på forskjellige felt og bransjer. På grunn av dette grunnla Vohlonen i 1936 et selskap som spesialiserer seg på produksjon av kompasser og utendørs veiledningsprodukter: Suunto .


I dag lager det Vantaa -baserte selskapet en serie klokker rettet mot idrettsutøvere, idrettsutøvere og dykkere, som selges i mer enn 100 land. Produktene i Core, Ambit, Elementum, Suunto 9, Suunto 3, Spartan og Traverse -serien tilbyr en rekke nyttige funksjoner for bruk i aktiviteter så varierte som dykking, seiling, golf, fotturer, trekking og trening .

I Diveinn.com vil du ha Suunto -klokkene i hver aktivitet du gjør i sjøen du kan erobre nytt territorium.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk