up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen jassen en jassen?

De termen jassen en jassen worden vaak door elkaar gebruikt, vooral wanneer nieuwe modetrends zijn geïntroduceerd die de termen overlappen of verwarren. Er is echter een belangrijk verschil tussen jassen en jassen. Jassen zijn een heup/taille lengte outfit die over elk ander kledingstuk wordt gedragen. Terwijl de jas een langer kledingstuk is dat meestal knie /dijlengte is en bij extreem koud weer wordt gedragen.
Een zwart spijkerjack heeft mouwen die aan de voorkant vastgemaakt worden door middel van ritsen of knopen. Het is bedoeld om het bovenlichaam te bedekken. Jassen zijn nauwsluitend, minder isolerend en meestal lichter van gewicht. Er zijn enorme stijlen en ontwerpen voor heren pufferjacks die je als fashion statement kunt dragen. Jassen worden verondersteld een dunne jas te zijn die geschikt is in licht koude weersomstandigheden.
Aan de andere kant is een jas een kledingstuk dat wordt gebruikt voor warmte. Jassen zijn meestal lang en eindigen vaak op de dijen of knieën, en zelfs tot de enkels. Jassen zijn gemaakt van dikker, geïsoleerd en warmer materiaal om de drager maximale warmte te bieden. Tegenwoordig worden jassen meer als mode dan als beschermende kleding gebruikt. Levis , Superdry , Adidas originals en Gstar zijn de meest bekende merken die Nike jacks en North Face jacks voor heren aanbieden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden