Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Damesschoenen

Damesschoenen mode

Vind een breed scala aan Damesschoenen-producten voor mode. Ontdek de beste deals bij dressinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Damesschoenen

Merken in Damesschoenen

Tips om de juiste schoenen te kiezen voor elke gelegenheid

Bootschoenen zijn meestal van stof of leer met zolen van rubber. Bootschoenen zijn bedoeld voor gebruik in de zomer. Een lamellenrand is in de zolen gesplitst om grip te geven op een glad dek; de leersamenstelling is, naast het gebruik van olie, bedoeld om water te weerstaan; en is zeer duurzaam.

Laarzen en slofjes

De laarzen en slofjes zijn het schoeisel dat de hele voet bedekt en zich uitstrekt tot aan de enkel of zelfs de knie. Er zijn nu veel stijlen van laarzen en laarsjes die open of gesloten tenen zijn en nog veel meer mode, sommige laarzen en laarsjes hebben zelfs zolen of sommige hebben hakken.

Sandalen voor dames

Sandalen zijn een ontspannen soort schoeisel, met een zool die aan de voet van de gebruiker is bevestigd door banden die over de wreef en door het enkelbot gaan. Sandalen kunnen ook een hak hebben. Je kunt sandalen kopen van Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Schoenen voor dames

Een schoen is een schoeisel dat is ontworpen om de individuele voet te behouden en te ondersteunen. Schoenen worden ook gebruikt als een stuk mode en stijl. Het patroon van schoenen is in een groot aantal veranderd door en van cultuur tot cultuur, met kenmerken die voorheen verplicht waren om te presteren.

Pantoffels voor dames

Een pantoffel is een verscheidenheid aan indoorschoenen die moeiteloos aan en van je voet glijdt. Als het erg fris is, gebruik je in die situatie pantoffels. Pantoffels zijn comfortabel en vaak ook warm.

Sneakers voor dames

Stevige of ontspannen schoenen met rubberen zolen worden sneakers genoemd. Sneakers zijn gemaakt voor training en games, maar het zijn ook heel bekende dagelijkse schoenen omdat ze zo handig zijn. Sneakers staan bekend om hun geluidloze rubberen zolen, ideaal om te sluipen. Je kunt sneakers kopen van Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Meer over damesschoenen

Accessoires voor schoenen: Accessoires voor damesschoenen zijn onder andere veters, klemmen en inlegzolen.
Klompen: Klompen zijn een soort schoeisel dat wordt gebruikt door mensen die lange uren op hun voeten werken.
Espadrilles: Espadrilles zijn informele schoenen met touwzolen, gladde schoenen van stof en flexibele zolen.
Teenslippers: Teenslippers zijn een soort sandaal, meestal gebruikt als een soort ontspannen kledingstuk.
Balletpumps: Balletpumps zijn damesschoenen met een heel dunne hak of helemaal geen hak. Hetzelfde als balletschoenen voor dames.