up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Kinder Accessoires mode

Kinder Accessoires mode

Vind een breed scala van Kinder Accessoires producten. Ontdek de beste aanbiedingen voor uw mode apparatuur bij dressinn. Snelle verzending.

Top producten in Kinder Accessoires

Merken in Kinder Accessoires

Welke aanvullingen zijn beter voor kinderen?

Flessen

De flessen zijn het vat met slanke hals, samengesteld uit ondoordringbaar plastic in verschillende vormen en afmetingen om vloeistoffen op te slaan en te vervoeren en waarvan de opening bij de bottellijn kan worden afgesloten met een binnenstop, een buitenste flesdeksel, een stop of een effectieve "interne seal" met behulp van initiatie afdichting.

Mutsen, petten en hoeden

Mutsen, petten en hoeden zijn allemaal bedekkingen voor het hoofd. Een beanie is een delicate, nauwsluitende hoes of muts, die normaal gesproken wordt gemaakt van fleece, gepolymeriseerd materiaal of bont. Cap is ook een bedekking voor het hoofd en wordt meestal gebruikt om het hoofd te beschermen tegen zonlicht. Hoeden zijn meestal bedoeld voor warmte en bescherming tegen het koude weer.

Handschoenen, Sjaals

Handschoenen en sjaals worden beide gebruikt om jezelf te beschermen tegen het koude weer. Een handschoen is een kledingstuk dat de hand omvat. Handschoenen hebben normaal gesproken aparte hoezen of openingen voor elk cijfer en de duim. Een sjaal is een stuk stof dat om de nek of het hoofd is gewikkeld voor warmte.

Zonnebril

Zonnebrillen zijn een soort beschermende brillen die oorspronkelijk bedoeld waren om intense zonneschijn en zichtbaar hoogenergetisch licht te blokkeren om de ogen pijn te doen of onaangenaam te maken. Zonnebrillen beschermen je ogen door te werken als een muur die UV stralen weerkaatst. Een zonnebril voorkomt dat deze stralen uw oog binnendringen, waardoor u mogelijk letsel of verlies van het gezichtsvermogen voorkomt. Het fungeert ook als een mode stuk.

Paraplu´s

De paraplu´s zijn de opvouwbare hoezen die worden vastgehouden door houten of metalen staven die normaal op een houten, metalen of synthetische schacht worden bevestigd. Paraplu´s zijn compacte, in de hand te houden gereedschappen die worden gebruikt voor beveiliging tegen regen en zonnestralen. De gemoderniseerde paraplu bestaat uit een ringvormige bekleding van stof of kunststof die zich uitstrekt over verbonden staven die uitzetten vanaf een middelste schacht.

Portemonnees

De portemonnees zijn de kleine, gelijkmatige doos of tas die kan worden gebruikt om kleine dingen zoals papiergeld, creditcards en ID kaarten, documenten, foto´s, transitpassen, bedrijfskaarten en andere papieren of gelaagde kaarten te bewaren. Portemonnees zijn fantastische accessoires die kunnen helpen om uw mode te bepalen en een lid van uw perceptie te zijn.

Meer over kinderaccessoires mode

Stropdassen: Een stropdas is een lang stuk stof dat wordt gebruikt voor decoratieve ontwerpen bij de nek.
Handdoeken: Handdoeken zijn kledingstukken die worden gebruikt om het gezicht na het wassen af te drogen.
Gezichtsmaskers: Gezichtsmaskers worden gebruikt om de mond te bedekken om ziektekiemen in de lucht te voorkomen.
Riemen: Riemen zijn stroken leer of ander materiaal dat om het middel wordt gedragen om kleding te onderhouden of te ondersteunen.

Je kunt accessoires voor kinderen kopen van de beste bands zoals Adidas originals , Nike , Vans , Puma Select , New Era , Pepe Jeans , Napapijri

clouse menu Afronden