Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Jaked

Σχετικά με Jaked
Το Jaked έχει οριστικά καθιερωθεί ως ένας ηγέτης στον τομέα των κολαστικών, προσφέροντας καινοτόμες διακοσμήσεις που συνακολουθούν τις ανάγκες των επαγγελματικών αθλητών και μερικών κολυμβητών. Με την υποσχέση για ποιότητα, απόδοση και στυλ, το Jaked έχει επαναστατήσει την κολυμβητική βιομηχανία με τα διακριτικά του προϊόντα. Φτιαγμένο το 2008, το Jaked γρήγορα έκανε την επισήμανση του στην αγορά κολαστικών. Η αποστολή της εταιρείας ήταν ξεκάθαρη από την αρχή - να δημιουργήσει κολαστικά που να συνδιάζουν τη λειτουργικότητα με το μοντέρνο σχεδιασμό.
Η απεριόριστη διώξη του Jaked οδήγησε σε διάφορες εξελίξεις στην τεχνολογία των υφασμάτων, οι οποίες δίνουν δυνατότητα βελτίωσης της επίδοσης και της διάρκειας κατά την κολύμβηση. Το Jaked επαναρθρώθηκε την εν λόγω βιομηχανία μέσω της υποσχέσεως του για καινοτομία και εξειδίκευση. Με την ευρεία γκάμα των προϊόντων του, συμπεριλαμβανομένων κολαστικών, εξοπλισμού εκπαίδευσης, κοστούμια αγώνων, tech suits, κολαστικά γυμναστικά, καπέλα κολύμβησης και γυαλιά κολύμβησης, το Jaked συνεχίζει να δίνει δυνατότητες στους κολυμβητές να επιτύχουν την καλύτερη επίδοσή τους ενώ είναι κομψοί και μέσα και έξω από το νερό.

Το Jaked επαναστατώντας τον κόσμο των κολαστικών

Τα κολαστικά του Jaked απευθύνονται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σχεδιάστηκαν για κολυμβητές οποιουδήποτε επιπέδου. Συναρμολογημένα με την μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα κολαστικά Jaked προσφέρουν ανώτατη άνεση και αντοχή. Αν είναι μονό κομμάτι ή μπικίνι, το χωρίο κολαστικών του Jaked συμβατά με διαφορετικές γεύσεις και τύπους σώματος, διασφαλίζοντας μέγιστη ελευθερία κίνησης. Τα κολαστικά του Jaked ειδικά σχεδιάστηκαν για να υποστηρίξουν τους κολυμβητές κατά τις δύσκολες εκπαιδεύσεις τους. Με τις οδοντοστροφικές τους διακοσμήσεις και τις εργονομικές τους ιδιότητες, τα κολαστικά εκπαίδευσης του Jaked βελτιστοποιούν την υδροδυναμική και ενισχύουν την εύκολη κίνηση μέσα στο νερό. Τα κοστούμια αγώνων του Jaked σχεδιάστηκαν για ειδικούς κολυμβητές που ζητούν ένα επιπλέον κέρδος σε ανταγωνιστικές αγώνες. Αυτά τα κολαστικά έχουν σχεδιαστεί με χρήση προηγμένων τεχνολογιών συμπίεσης, τα οποία παρέχουν συμπληρωματική μυοσκευαστική υποστήριξη και βελτι