Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Jaked

Jaked
Information för Jaked
Jaked har bestämt etablerat sig som en ledande varumärke inom simning, som erbjuder innovativa design som tillgodoser både professionella atleters och rekreationella simmare. Med ett engagemang för kvalitet, prestanda och stil har Jaked revolutionerat simindustrin med sina innovativa produkter. Grundat 2008 Jaked gjorde snabbt sitt märke på badklädesmarknaden. Företagets mission var tydlig från början – att skapa badkläder som kombinerade funktion med modern design.
Jakeds oförtröttliga strävan efter innovation ledde till flera genombrott inom tygteknik, vilket resulterade i badkläder som förbättrar prestanda och uthållighet i vattnet. Jaked har omdefinierat badklädesindustrin genom sitt engagemang för innovation och excellence. Med sitt brett utbud av produkter, inklusive badkläder, träningsutrustning, tävlingsdräkter, tech-dräkter, simbyxor, simmössor och simglasögon, fortsätter Jaked att möjliggöra simmare att uppnå sin bästa prestanda samtidigt som de ser stiliga ut både i och utanför vattnet.

Jaked revolutionerar världen av badkläder

Jaked badkläder omfattar ett brett utbud av produkter designade för simmare av alla nivåer. Tillverkade med största omsorg om detaljer erbjuder Jaked badkläder en överlägsen komfort och hållbarhet. Oavsett om det är baddräkter eller bikinis, Jakeds badklädes-samling tillgodoser olika smaker och kroppstyper och säkerställer maximal rörelsefrihet. Jaked träningsbadkläder är speciellt utformade för att stödja simmare under deras ansträngande träningspass. Med sina strömlinjeformade design och ergonomiska funktioner optimerar Jaked träningsbadkläder hydrodynamiken och underlättar effektiv rörelse genom vattnet. Jaked tävlingsbadkläder är utformade för elitsimmare som söker ett extra försprång i konkurrenskraftiga tävlingar. Dessa baddräkter är konstruerade med hjälp av avancerade kompressionsteknologier, som ger muskulärt stöd och förbättrar prestanda. Jaked tävlingsbadkläder har bärts av toppatleter i internationella simmästerskap, vilket har förtjänat varumärket ett rykte om excellence. Jaked tech suits representerar badklädes teknologins höjdpunkt. Dessa högpresterande dräkter kombinerar hydrodynamik, kompression och flexibilitet för att skapa en oöverträffad fördel för simmare. Jaked tech suit minimerar vattenmotstånd, ökar flytkraften och optimerar muskelstödet.
Jaked simbyxor är populära bland både rekreationella och konkurrenskraftiga simmare. Dessa slanka och stiliga shorts erbjuder en bekväm passform och utmärkt rörelsefrihet. Tillverkade av högkvalitativa tyger är Jaked simbyxor motståndskraftiga mot klor och erbjuder långvarig hållbarhet. Den Jaked simmössan är ett nödvändigt tillbehör för simmare, som säkerställer strömlinjeformad hydrodynamik och skyddar håret från klorskador. De finns i en mängd olika färger och mönster, vilket gör att simmare kan uttrycka sin personliga stil samtidigt som de presterar på topp. Jaked simglasögon ger simmare en klar syn och en överlägsen ögonskydd. Dessa glasögon har anti-fog och UV-resistenta linser, vilket säkerställer optimal synlighet både inomhus och utomhus. Jaked simglasögon erbjuder en bekväm och anpassningsbar passform. Designade för prestanda och hållbarhet är de den perfekta följeslagaren för simmare av alla nivåer.