up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Jaked

TRENING FOR MANN

TRENING FOR MANN

TRENING FOR KVINNE

TRENING FOR KVINNE

ÅPENT VANN

ÅPENT VANN

KONKURRANSE FOR MANN

KONKURRANSE FOR MANN

KONKURRANSE FOR KVINNE

KONKURRANSE FOR KVINNE

TILBEHØR

TILBEHØR

Avdelinger

Badetøy til Barn

Badetøy til Dame

Badetøy til Herrer

Drakt og Komplementer

Trening

Utstyr

Allt( Jaked )

Jaked

Jaked har etablert seg som en ledende merkevare innen svømmeutstyr, med innovative design som tilfredsstiller både profesjonelle utøvere og rekreasjonssvømmere. Med et engasjement for kvalitet, ytelse og stil, Jaked har revolusjonert svømmeindustrien med sine innovasjoner. Grunnlagt i 2008 Jaked raskt gjorde sitt merke i badedraktmarkedet. Selskapets misjon var klar fra begynnelsen - å skape badedrakt som kombinerer funksjonalitet med moderne design.

Jakeds uopphørlige jakt på innovasjon førte til mange gjennombrudd i stoffteknologi, noe som resulterte i badedrakter som forbedrer ytelse og utholdenhet i vannet. Jaked har redefinert badedraktindustrien gjennom sitt engasjement for innovasjon og ekspertise. Med sitt brede spekter av produkter, inkludert badedrakter, treningstøy, konkurransedrakter, tekniske drakter, badeshorts, badeskaller og svømmebriller, Jaked fortsetter å gi svømmere muligheten til å oppnå deres beste ytelse samtidig som de ser stilig ut på og utenfor vannet.

Jaked revolusjonerende verden av badedrakter

Jaked badedrakter omfatter et bredt spekter av produkter designet for svømmere på alle nivåer. Komponert med største oppmerksomhet på detaljer, Jaked badedrakter tilbyr overlegen komfort og holdbarhet. Uansett om det er en-stykke badedrakter eller bikinier, Jaked badedrakter samlingen passer for ulike smaker og kroppstyper samtidig som det sikrer maksimal bevegelsesfrihet. Jaked trening badedrakter er spesielt utviklet for å støtte svømmere under deres strenge treninger. Med deres strømlinjeformede design og ergonomiske egenskaper, Jaked trening badedrakter optimaliserer hydrodynamikk og fremmer effektiv bevegelse gjennom vannet. Jaked konkurransedrakter er designet for å møte elitestvømmere som ønsker en ekstra fordel i konkurranser. Disse badedraktene er konstruert ved hjelp av avanserte kompresjonsteknologier, som gir muskulær støtte og forbedrer ytelsen. Jaked konkurransedrakter har blitt brukt av topputøvere i internasjonale svømmeturneringer, noe som har gitt merket et rykte for ekspertise. Jaked tekniske drakter representerer toppen av badedraktteknologi. Disse høyytelsesdraktene kombinerer hydrodynamikk, kompresjon og fleksibilitet for å skape en uovertruffen fordel for svømmere. Jaked tekniske drakter reduserer vannmotstand, øker oppdrift og optimaliserer muskelstøtte.
Jaked badeshorts er populære blant både rekreasjons- og konkurransesvømmere. Disse stilfulle badeshortsene gir en komfortabel passform og god bevegelsesfrihet. Laget av høykvalitetsstoffer, Jaked badeshorts er motstandsdyktig mot klor og tilbyr langvarig holdbarhet. Den Jaked badeskallen er et essensielt tilbehør for svømmere, som sikrer strømlinjeformet hydrodynamikk og beskytter håret mot klor skader. De er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger og design, som gjør at svømmere kan uttrykke sin personlige stil samtidig som de opprettholder topp ytelse. Jaked svømmebriller gir svømmere et klart syn og overlegen øyevern. Disse brillerne har antifog og UV-motstandsdyktige linser, som sikrer optimal syn både innendørs og utendørs. Jaked svømmebriller tilbyr en komfortabel og tilpassbar passform. Designet for ytelse og holdbarhet, er de det perfekte følgesvenn for svømmere på alle nivåer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk