Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Asrock

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Asrock
"ASRock

ASRock είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα γνωστή για τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα υπολογιστών και τις καινοτόμες λύσεις που έχουν διαμορφώσει το ψηφιακό τοπίο για πάνω από δύο δεκαετίες. Με αφοσίωση στο να ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας, η ASRock έχει γίνει ένα γνωστό όνομα στον κόσμο του υλικού Η/Υ, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως μητρικές κάρτες, μητρικές κάρτες για gaming, routers, barebones συστήματα και κάρτες γραφικών. Ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να παρέχει μητρικές κάρτες με γνώμονα την αξία στην αγορά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία μεγάλωσε για να γίνει ένας φοβερός ανταγωνιστής, κερδίζοντας φήμη για αξιόπιστες, προσιτές μητρικές κάρτες που εξυπηρετούν τόσο τους συνηθισμένους χρήστες όσο και τους λάτρεις της τεχνολογίας. Καθώς η ASRock έκανε το όνομά της στην αγορά των μητρικών καρτών, επέκτεινε το πορτφόλιο της για να περιλάβει άλλα εξαρτήματα και περιφερειακά υπολογιστών.
Η ASRock έχει αναδειχθεί ως ένας ηγέτης στον κλάδο του υλικού υπολογιστών συνεχώς προχωρώντας στα όρια της καινοτομίας. Η δέσμευσή τους στην ποιότητα, την απόδοση και την ικανοποίηση των χρηστών τους καθιστά μια αξιόπιστη μάρκα για εξαρτήματα υπολογιστών, μητρικές κάρτες, λύσεις για gaming, routers, barebones και κάρτες γραφικών, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εκμεταλλευτούν τον ψηφιακό τους κόσμο.

Ενισχύοντας τον Ψηφιακό Σας Κόσμο

Η μάρκα έχει συνεχώς προσφέρει πρώτης τάξης ASRock εξαρτήματα υπολογιστών, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της. Οι μητρικές κάρτες, οι κάρτες γραφικών και τα άλλα εξαρτήματα της εταιρείας είναι γνωστά για την ποιότητά τους και την απόδοσή τους. Είτε στήνετε ένα οικονομικό PC για γραφείο είτε ένα high-end gaming σύστημα, η ASRock προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να καλύψει τις απαιτήσεις σας. Οι μητρικές κάρτες της ASRock για την κορυφαία τεχνολογία, την αντοχή τους και την υποστήριξη των πιο πρόσφατων επεξεργαστών. Η δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία είναι εμφανής στις μητρικές κάρτες της, που διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως προηγμένος σχεδιασμός VRM, υψηλής ποιότητας λύσεις ήχου και ισχυρές επιλογές BIOS.
Οι gamers βρίσκουν ένα καταφύγιο στις μητρικές κάρτες της ASRock για gaming, σχεδιασμένες για να προσφέρουν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Αυτές οι μητρικές κάρτες συνήθως διαθέτουν υποστήριξη για συστήματα με πολλαπλές κάρτες γραφικών, επιλογές δικτύωσης υψηλής ταχύτητας και βελτιωμένο ήχο για μια εμπειρία παιχνιδιού που σας εξυπηρετεί. Η δέσμευση της ASRock στο eSports και στους λάτρεις του gaming είναι ξεκάθαρη στα σχέδια μητρικών καρτών της που απευθύνονται στους gamers. Η προσπάθεια της ASRock στον κόσμο των δικτύων περιλαμβάνει routers σχεδιασμένα για να καλύψουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων σπιτιών και γραφείων. Τα routers της ASRock προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τεχνολογία MU-MIMO, υποστήριξη διπλής ζώνης και ισχυρές επιλογές ασ