Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Asrock

Over Asrock
"ASRock

ASRock is een wereldberoemd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige computercomponenten en innovatieve oplossingen die al meer dan twee decennia de digitale wereld vormen. Met een toewijding om de grenzen van technologie te verleggen, is ASRock een bekend merk geworden in de wereld van pc-hardware, met een breed scala aan producten, waaronder moederborden, gaming-moederborden, routers, barebone-systemen en grafische kaarten. Opgericht in 2002 met als doel waardegerichte moederborden op de markt te brengen. In korte tijd groeide het bedrijf uit tot een geduchte concurrent en verdiende het een reputatie voor betrouwbare, betaalbare moederborden die zowel mainstream als enthousiaste gebruikers bedienen. Naarmate ASRock zich vestigde in de moederbordindustrie, breidde het zijn productportfolio uit om ook andere computercomponenten en randapparatuur te omvatten.
ASRock is uitgegroeid tot een leider in de computerhardware-industrie door voortdurend de grenzen van innovatie te verleggen. Hun toewijding aan kwaliteit, prestaties en tevredenheid van gebruikers maakt hen een vertrouwd merk voor computercomponenten, moederborden, game-oplossingen, routers, barebones en grafische kaarten, waardoor gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van hun digitale wereld.

Uw digitale wereld versterken

Het merk heeft consequent hoogwaardige ASRock computercomponenten geleverd, die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van zijn klanten. Hun moederborden, grafische kaarten en andere componenten staan bekend om hun kwaliteit en prestaties. Of u nu een budgetvriendelijke kantoor-pc of een high-end gaming-pc bouwt, ASRock biedt een scala aan opties die aan uw eisen voldoen. ASRock moederborden worden gevierd om hun geavanceerde technologie, duurzaamheid en ondersteuning voor de nieuwste processors. De toewijding van het bedrijf aan innovatie is duidelijk zichtbaar in zijn moederborden, die functies bevatten zoals geavanceerde VRM-ontwerpen, hoogwaardige audiosystemen en robuuste BIOS-opties.
Gamers vinden een toevluchtsoord in ASRock's gaming-moederborden, ontworpen om superieure prestaties en betrouwbaarheid te bieden. Deze moederborden bieden vaak ondersteuning voor multi-GPU-opstellingen, ultrasnelle netwerkmogelijkheden en verbeterde audio voor een meeslepende game-ervaring. De toewijding van ASRock aan eSports en gaming-enthousiastelingen is duidelijk in hun op gaming gerichte moederbordontwerpen. De intrede van ASRock in de wereld van netwerken omvat routers die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne huizen en kantoren. ASRock-routers bieden geavanceerde functies zoals MU-MIMO-technologie, ondersteuning voor dual-band en robuuste beveiligingsopties, waardoor een naadloze online ervaring wordt gegarandeerd.
ASRock barebone-systemen bieden een handige en compacte manier om een pc te bouwen. Deze kits worden geleverd met een vooraf geassembleerde behuizing, moederbord en voeding, waardoor gebruikers hun pc-componenten kunnen aanpassen. ASRock's barebones zijn een ideale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een probleemloze pc-bouwervaring. ASRock grafische kaarten leveren verbluffende visuals en hoogwaardige game-ervaringen. ASRock's innovatieve koeloplossingen zorgen voor efficiënte warmteafvoer, zelfs tijdens intensieve gamesessies."