Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Asrock

Noin Asrock
"ASRock

ASRock on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka on tunnettu laadukkaista tietokoneen komponenteistaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan, jotka ovat muokanneet digitaalista maisemaa yli kahden vuosikymmenen ajan. Sitoutumisellaan teknologian rajojen rikkomiseen ASRock on tullut tutuksi nimenä PC-laitteistojen maailmassa, tarjoten laajan valikoiman tuotteita, kuten emolevyjä, peliemolevyjä, reitittimiä, paljasjärjestelmiä ja näytönohjaimia. Yhtiö perustettiin vuonna 2002 keskittyen tuottamaan arvoa tarjoavia emolevyjä markkinoille. Lyhyessä ajassa yritys kasvoi pelottavaksi kilpailijaksi, saaden maineen luotettavista ja edullisista emolevyistä, jotka palvelevat sekä tavallisia että intohimoisia käyttäjiä. Kun ASRock vakiinnutti asemansa emolevyteollisuudessa, se laajensi tuotevalikoimaansa sisältämään muita tietokoneen komponentteja ja oheislaitteita.
ASRock on noussut johtavaksi tietokoneen laitteistoteollisuudessa jatkuvasti työntämällä innovaation rajoja. Heidän sitoutumisensa laatuun, suorituskykyyn ja käyttäjätyytyväisyyteen tekee heistä luotettavan brändin tietokoneen komponenteille, emolevyille, peliratkaisuille, reitittimille, paljasjärjestelmille ja näytönohjaimille, antaen käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää digitaalista maailmaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Voimaannuta digitaalinen maailmasi

Brändi on jatkuvasti toimittanut huipputason ASRock-tietokonekomponentteja, vastaten asiakkaidensa monipuolisiin tarpeisiin. Heidän emolevynsä, näytönohjaimensa ja muut komponenttinsa tunnetaan laadusta ja suorituskyvystä. Olitpa rakentamassa budjettikelpoista toimistotietokonetta tai huippuluokan pelikonetta, ASRock tarjoaa valikoiman vaihtoehtoja vastaamaan tarpeitasi. ASRock-emolevyt ovat tunnettuja edistyksellisestä teknologiastaan, kestävyydestään ja tuesta uusimmille prosessoreille. Yhtiön sitoutuminen innovaatioon on ilmeistä sen emolevyissä, joissa on ominaisuuksia kuten kehittyneet VRM-suunnittelut, korkealaatuiset ääniratkaisut ja vankat BIOS-vaihtoehdot.
Pelaajat löytävät turvasatamansa ASRockin peliemolevyillä, jotka on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista suorituskykyä ja luotettavuutta. Nämä emolevyt ovat usein varustettuja tukemaan monen näytönohjaimen asennuksia, erittäin nopeita verkkovaihtoehtoja ja parannettua ääntä immersiivisen pelikokemuksen takaamiseksi. ASRockin sitoutuminen eSportsiin ja peliharrastajiin on selvää heidän peliin suunnatuissa emolevyissään. ASRockin reitittimet on suunniteltu vastaamaan modernien kotien ja toimistojen vaatimuksia. ASRockin reitittimissä on edistyksellisiä ominaisuuksia kuten MU-MIMO-tekniikka, kaksitaajuustuki ja vankat turvallisuusvaihtoehdot, jotka varmistavat saumattoman verkkokokemuksen.
ASRockin paljasjärjestelmät tarjoavat kätevän ja kompaktin tavan rakentaa tietokone. Nämä paketit sisältävät valmiiksi kasatun kotelon, emolevyn ja virtalähteen, mikä mahdollistaa käyttäjien mukauttaa tietokoneensa komponentteja. ASRockin paljasjärjestelmät ovat ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka etsivät vaivatonta tietokoneen rakennuskokemusta. ASRockin näytönohjaimet tarjoavat upeaa kuvanlaatua ja korkean suorituskyvyn pelikokemuksia. ASRockin innovatiiviset jäähdytysratkaisut varmistavat tehokkaan lämmön hajauttamisen jopa intensiivisten pelisessioiden aikana."