Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Asrock

Information för Asrock
"ASRock

ASRock är ett välkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa datorkomponenter och innovativa lösningar som har format den digitala världen i över två decennier. Med en hängivenhet till att driva gränserna för teknologi har ASRock blivit ett välkänt namn inom PC-hårdvaran och erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive moderkort, gaming-moderkort, routrar, barebones-system och grafikkort. Företaget grundades 2002 med fokus på att erbjuda värdeorienterade moderkort till marknaden. På kort tid växte företaget till en stark konkurrent och har fått ett gott rykte för pålitliga och prisvärda moderkort som riktar sig till både vanliga användare och entusiaster. När ASRock etablerade sig inom moderkortsindustrin utvidgade de sin produktportfölj för att inkludera andra datorkomponenter och tillbehör.
ASRock har etablerat sig som en ledare inom datorhårdvaruindustrin genom att kontinuerligt driva fram innovationer. Deras engagemang för kvalitet, prestanda och användarnas tillfredsställelse gör dem till ett pålitligt varumärke för datorkomponenter, moderkort, gaming-lösningar, routrar, barebones och grafikkort, vilket ger användarna möjlighet att ta tillvara på sin digitala värld.

Ta Kontroll över Din Digitala Värld

Varumärket har konsekvent levererat toppklassiga datorkomponenter från ASRock som möter de olika behoven hos deras kunder. Deras moderkort, grafikkort och andra komponenter är kända för sin kvalitet och prestanda. Oavsett om du bygger en budgetvänlig kontorsdator eller en högpresterande spelrigg, så erbjuder ASRock ett brett utbud av alternativ som passar dina behov. ASRock-moderkort hyllas för sin toppmoderna teknologi, hållbarhet och stöd för de senaste processorerna. Företagets engagemang för innovation är tydligt i deras moderkort som har funktioner som avancerade VRM-designer, högkvalitativa ljudlösningar och robusta BIOS-alternativ.
Spelare hittar en fristad i ASRock´s gaming-moderkort, som är utformade för att leverera överlägsen prestanda och tillförlitlighet. Dessa moderkort erbjuder ofta stöd för flera grafikkort, ultrasnabbt nätverk och förbättrat ljud för en uppslukande spelupplevelse. ASRocks engagemang för eSports och spelentusiaster är tydligt i deras moderkortsdesigner med fokus på gaming. ASRocks intåg i nätverksvärlden inkluderar routrar som är utformade för att möta kraven hos moderna hem och kontor. ASRock routrar erbjuder avancerade funktioner som MU-MIMO-teknik, support för dual-band och robusta säkerhetsalternativ för en problemfri online-upplevelse.
ASRock barebone-system erbjuder ett smidigt och kompakt sätt att bygga en PC. Dessa paket levereras med ett förmonterat chassi, moderkort och strömförsörjning, vilket ger användarna möjlighet att anpassa PC:ns komponenter. ASRock´s barebone är ett idealiskt val för användare som söker en problemfri upplevelse när de bygger en PC. ASRock grafikkort levererar fantastisk grafik och en högpresterande spelupplevelse. ASRock´s innovativa kylningslösningar säkerställer effektiv värmeavledning, även under intensiva spelningar."