Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Bern

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Bern
Η Bern είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής κρανίων για μια γκάμα δραστηριοτήτων και αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων το snowboarding, το skateboarding, το wakeboarding, το scootering και το biking. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τους Craig 'Stik' Barret και Lee 'P-Nut' Foster, δύο φίλους που διαμέρισαν μια πάθος για το snowboarding και μια επιθυμία να δημιουργήσουν κράνη που να ήταν και μοντέρνα και προστατευτικά. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επαναφερμένα υλικά στα κράνη της όποτε είναι δυνατόν, και έχει συμμετάσχει σε οργανώσεις για την προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος.
Τα κράνη της Bern είναι γνωστά για τις καινοτόμες κατασκευές τους, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την άνετη εφαρμογή τους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια γκάμα υλικών στα κράνη της, συμπεριλαμβανομένου του ABS πλαστικού, του πολυκαρβονικού και του λάστιχου EPS. Τα κράνη της Bern είναι επίσης εξοπλισμένα με διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως τα διπλά στρώματα με διαστάσεις δύο διαφορετικών στερεών, τα μαγνητικά κολλήματα Fidlock και τα θηρευτικά φακοί breakaway.
Τα κράνη skateboard της Bern αποτελούν μαρτυρία της ασφάλειας, του στυλ και του άστεγου πνεύματος των περιορισμών. Τα κράνη διαθέτουν διπλά στρώματα EPS λάστιχου, επιδροντας επαρκώς και διαχωρίζοντας την ενέργεια για να προστατεύσει το κεφάλι του οδηγού από πιθανές τραυματισμούς.
Το κράνο wakeboard της Bern είναι ένα προστατευτικό κράνο που σχεδιάστηκε ειδικά για το wakeboarding, ένα νερό αθλημά που απαιτεί την οδηγήση ενός wakeboard πίσω από μια λέιζερ. Το εσωτερικό του κρανίου είναι γεμάτο με λάστιχο που αναπηρεί την δύναμη των επιπτώσεων, μειώνοντας τον κίνδυνο κεφαλαιακών τραυματισμών. Σε αυτό το σχέδιο ενσωματώνονται αναφορές ή κανάλια για να επιτρέπεται η ροή αέρα, διατηρώντας το κεφάλι σας δροσερό και άνετο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μακρύτερων διαδρομών.
Ένα κράνο scooter της Bern είναι ένα προστατευτικό κράνο που σχεδιάστηκε ειδικά για τους οδηγούς scooter, προσφέροντας ασφάλεια και στυλ για αυτούς που απολαμβάνουν την μετακίνηση ή τον χώρο διασκέδασης. Αυτά τα κράνη δημιουργήθηκαν για να σώσουν το κεφάλι σας από πιθανούς τραυματισμούς που προκαλούνται από πτώσεις, συγκρούσεις ή άλλες επικινδυνότητες που συναντά το σκουτέρ στην οδήγηση. Το κράνο διατίθεται σε διάφορες μεγέθη για να εξασφαλίσει μια κατάλληλη εφαρμογή, παρέχοντας μια άνετη και κοντινή αίσθηση. Η εταιρεία συμμετέχει ενε