Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Hurley

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Hurley
Ο Hurley είναι μία γνωστή σε επίπεδο καταναλωτή εταιρεία, γνωστή για τα ρούχα και τα προϊόντα της ζωής που εμπνέονται από την σερφάρισσα. Ιδρυμένη το 1979 από τον Bob Hurley στην Costa Mesa, το Καλιφόρνια, η εταιρεία γρήγορα κερδίστηκε μια δυνατή ακολουθία ανάμεσα στους σερφάρες και τους ανθρώπους της εξωτερικής ζωής. Με τα χρόνια, το Hurley έχει γίνει συνώνυμο για τις καινοτομίες στο σχεδιασμό, την ποιότητα της εργασίας, και την συνεισφορά στην σερφ κουλτούρα. Τα ρούχα τους είναι χαρακτηριστικά για την ελεύθερη, αθλητική εναλλαγή τους, κάνοντας το αγαπημένο εμπόριο για όσους δέχονται την κουλτούρα της σερφάρας.
Το Hurley είναι ένα εμπορικό σήμα βαθιά ριζωμένο στην σερφ κουλτούρα, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ρούχων και εξοπλισμού που απεικονίζει το πνεύμα της κυρτής ζωής. Αν είστε ψάχνοντας για μοντέρνα ρούχα για άνδρες και γυναίκες, άνετα μαγιό, και τρικότσια, ή για προστατευτικά ενδυμάτων με την προστασία του ηλίου, τα προϊόντα του Hurley είναι σχεδιασμένα για να συμπληρώσουν τον ενεργό τρόπο ζωής σας και να αυξήσουν την αγάπη σας για το νερό.

Το Hurley προσφέρει ρούχα ζωής εμπνευσμένα από την σερφάρα

Το μενού των άνδρων του Hurley αποτυπώνει το θεμελιώδες της ζωής στην θάλασσα. Από καθημερινά τσιρτς και φορέματα έως και παπούτσια και φόρεμα επί τα πιατάκια, το Hurley προσφέρει μια ευρεία γκάμα ενδυμάτων σχεδιασμένα για άνεση και στυλ. Η γυναικεία γκάμα ρούχων του Hurley αντανακλά την ίδια χαλαρή προσέγγιση όπως και τα άνδρες. Με επιλογές όπως οι μαγιό στην παραλία, τα μπικίνι, και τα μαγιό με γραβάτα, το Hurley συμπληρώνει τις γυναίκες που εκτιμούν τα μόνο το στυλ και την λειτουργικότητα. Τα ρούχα τους είναι σχεδιασμένα για να μετακινούνται με ευκολία από την παραλία στην καθημερινή ζωή.
Για τις κρυελλογενείς μέρες στην θάλασσα ή τις καθημερινές δραστηριότητες, το εμπορικό σήμα προσφέρει μαγιό με μακρύ μανίκι του Hurley που προσφέρουν άνεση και προστασία. Αυτά τα μαγιό έχουν συχνά υφάσματα με αντοχή στον υγρασία και προστασία από τον ήλιο, δίνοντας τα ιδανικά για εξωτερικές δραστηριότητες ή απλά για να απολαμβάνετε στυλ και άνεση στο σπίτι. Τα τρικότσια του Hurley συνδυάζουν θερμοκρασία και στυλ. Αν είστε ζεστά κοντά στον φωτιστικό ή βγαίνετε για καθημερινές δραστηριότητες με κρύο καιρό, τα τρικότσια του Hurley π