up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

SUP ακραία αθλήματα

SUP ακραία αθλήματα

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων SUP για ακραία αθλήματα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο xtremeinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε SUP

Οι μάρκες της SUP

Τι είναι το SUP;

Το SUP σημαίνει "Stand Up Paddleboarding", το οποίο είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα και άθλημα με βάση το νερό. Στο SUP , οι συμμετέχοντες στέκονται σε μια ειδικά σχεδιασμένη σανίδα και χρησιμοποιούν ένα κουπί για να προωθηθούν μέσα στο νερό. Είναι παρόμοιο με το παραδοσιακό σέρφινγκ, αλλά συνήθως γίνεται σε πιο ήρεμα νερά όπως λίμνες, ποτάμια και παράκτιες περιοχές με ελάχιστους κυματισμούς.
Τα βασικά χαρακτηριστικά του stand up paddleboarding περιλαμβάνουν: Paddleboard : Το paddleboard που χρησιμοποιείται στο SUP είναι μια μεγάλη, σταθερή και πλευστή σανίδα που παρέχει την πλατφόρμα για να σταθεί ο συμμετέχων. Αυτές οι σανίδες μπορεί να διαφέρουν σε μέγεθος και σχήμα, με τις μακρύτερες και πιο φαρδιές σανίδες να προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολότερη ισορροπία, ενώ οι πιο κοντές και στενότερες σανίδες έχουν σχεδιαστεί για πιο έμπειρους αναβάτες και ευελιξία.
Κουπί : Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν ένα μακρύ κουπί με μία λεπίδα για να κωπηλατήσουν και να κατευθύνουν τις σανίδες τους. Τα κουπιά είναι συνήθως ρυθμιζόμενα για να φιλοξενούν αναβάτες διαφορετικών υψών και προτιμήσεων.
Όρθια θέση : Όπως υποδηλώνει το όνομα, στο SUP, συνίσταται στο να στέκονται όρθια στις σανίδες τους ενώ κάνουν κωπηλασία. Χρησιμοποιούν το σωματικό τους βάρος και την ισορροπία τους για να ελέγχουν τη σανίδα. Μερικοί προχωρημένοι αναβάτες SUP μπορεί επίσης να γονατίσουν ή να κάθονται για συγκεκριμένες δραστηριότητες ή στυλ paddleboarding.
Τύποι νερού: Το SUP μπορεί να γίνει σε διάφορους τύπους νερού, συμπεριλαμβανομένων των επίπεδων υδάτων, όπως λίμνες και ήρεμα ποτάμια, καθώς και στον ωκεανό, όπου οι αναβάτες μπορούν να πιάσουν μικρά κύματα. Μπορεί επίσης να γίνει σε λευκό νερό για μια πιο απαιτητική εμπειρία.
Ευελιξία: Το SUP είναι μια ευέλικτη δραστηριότητα που μπορείτε να απολαύσετε για χαλαρές κρουαζιέρες, γυμναστική και γιόγκα, περιοδείες, αγώνες και ακόμη και σερφ στα κύματα. Παρέχει μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, καθώς εμπλέκει τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια.
Αξεσουάρ: Οι λάτρεις του SUP χρησιμοποιούν συχνά αξεσουάρ όπως λουριά για να κρατούν τη σανίδα κοντά σε περίπτωση πτώσης, σωσίβια ή προσωπικές συσκευές επίπλευσης ειδικά σε ανοιχτό νερό και μερικές φορές ακόμη και αδιάβροχες τσάντες για τη μεταφορά των βασικών ειδών.
Το stand up paddleboarding έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια λόγω της προσβασιμότητάς του και της απόλαυσης του να βρίσκεσαι έξω στο νερό. Μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και χαλαρωτικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη φύση, να ασκηθείτε και να απολαύσετε χρόνο στο νερό, καθιστώντας τον κατάλληλο για άτομα διαφόρων επιπέδων δεξιοτήτων και ηλικιών.
Πίνακες: Οι σανίδες στο SUP αναφέρονται στον κύριο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στο Stand up Paddle boarding, ένα θαλάσσιο σπορ που περιλαμβάνει το να στέκεται κανείς σε μια σανίδα και να προωθείται με ένα κουπί. Η σανίδα είναι το κύριο κομμάτι του εξοπλισμού και διατίθεται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση και το επίπεδο δεξιοτήτων του κωπηλάτη.
Καρίνες: Το "Keels" στο SUP σημαίνει "fins" ή "fin system". Αναφέρεται στα μικρά, αποσπώμενα πτερύγια που βρίσκονται στην κάτω πλευρά ενός stand up paddleboard SUP και βοηθούν στην καρίνα να παρέχουν σταθερότητα, έλεγχο και ευελιξία. Ο αριθμός και η τοποθέτηση των πτερυγίων σε ένα SUP μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση και τις προτιμήσεις του κωπηλάτη. Κουπιά: Τα κουπιά στο SUP Stand Up Paddle boarding αναφέρονται στα κουπιά με μακριά λαβή που χρησιμοποιούνται από τους αναβάτες για να προωθούνται μέσα στο νερό. Τα κουπιά έχουν συνήθως μια φαρδιά λεπίδα στο ένα άκρο και μια λαβή στο άλλο, και χρησιμοποιούνται με το να στέκονται σε μια μεγάλη σανίδα και να κωπηλατούν με μια εναλλασσόμενη διαδρομή και στις δύο πλευρές της σανίδας.
Καρότσια μεταφοράς: Τα καρότσια μεταφοράς αναφέρονται σε τροχοφόρα καρότσια ή μεταφορείς που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στη μεταφορά των σανίδων SUP από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Αυτά τα καρότσια διαθέτουν συνήθως ένα ελαφρύ πλαίσιο, στιβαρούς τροχούς και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Μπορείτε να αγοράσετε καροτσάκια μεταφοράς από Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy , Hurley , Quiksilver και Dakine .
Περισσότερα για το SUP: Τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα του SUP Stand Up Paddle boarding αναφέρονται στον διάφορο εξοπλισμό και εξαρτήματα της πλακέτας SUP. Τα καλύμματα του stand up paddleboarding αναφέρονται στα προστατευτικά καλύμματα ή σακούλες. Τα λουριά στο stand up paddleboarding SUP αναφέρονται σε μια συσκευή ασφαλείας που στερεώνει τον αστράγαλο ή τη γάμπα του αναβάτη στη σανίδα μέσω ενός κορδονιού ή ενός ιμάντα. Οι αντλίες στο πλαίσιο του stand up paddleboarding αναφέρονται σε χειροκίνητες ή ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για το φούσκωμα της σανίδας με αέρα. Τα γιλέκα για Stand Up Paddle boarding SUP είναι προσωπικές συσκευές επίπλευσης PFD ή σωσίβια.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο