Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bern

Om Bern
Bern er en ledende produsent av hjelmer for en rekke forskjellige idretter og aktiviteter, inkludert snowboard, skateboard, wakeboard, scootering og sykling. Selskapet ble grunnlagt i 1997 av Craig ´Stik´ Barret og Lee ´P-Nut´ Foster, to venner som delte en lidenskap for snowboard og et ønske om å lage hjelmer som var både stilige og beskyttende. Selskapet bruker gjenbrukte materialer i sine hjelmer så ofte som mulig, og har samarbeidet med organisasjoner for å fremme miljøvennlig bærekraft.
Berns hjelmer er kjent for sine innovative design, høy kvalitet og komfortable passform. Selskapet bruker en rekke materialer i sine hjelmer, inkludert ABS-plast, polykarbonat og EPS-skum. Bern-hjelmer er også utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner, som dobbel tetthets skum liners, Fidlock magnetiske spenner og avtagbare visirer.
Bern skateboard-hjelmer står som vitnesbyrd om sikkerhet, stil og det uknuselige ånden til grenser. Hjelmene har dobbel tetthets EPS-skum liners, effektivt absorberende og fordeler energien for å sikre rytterens hodet mot potensielle skader.
Bern wakeboard hjelm er en beskyttende hjelm spesielt designet for wakeboarding, en vannsport som involverer å kjøre på en wakeboard bak en båt. Hjelmens interiør er forsynt med støtdempende skum som hjelper å fordele kraften av støt, noe som reduserer risikoen for hodeskader. Vifter eller kanaler er inkludert i hjelmdesignet for å tillate luftstrøm, hold hodet ditt kjølig og komfortabelt, spesielt under lengre turer.
En Bern scooter hjelm er en beskyttende hjelm spesielt designet for scooter-ryttere, som tilbyr sikkerhet og stil for dem som liker å reise eller rekreasjonelt scooting. Disse hjelmene er skapt for å beskytte hodet ditt mot potensielle skader som oppstår som følge av fall, sammenstøt eller andre farer som møtes mens du scooter. Hjelmen kommer i forskjellige størrelser for å sikre en god passform, som gir en tett og komfortabel følelse. Selskapet driver aktivt med å fremme sikker kjøring, å undervise scooter-ryttere om viktigheten av å bruke hjelm, og å hevde ansvarlig kjøring.
Bern barn hjelmer er et populært valg for foreldre som leter etter stilfulle, komfortable og sikre hjelmer til sine små. Bern barn hjelmer er kjent for sin unike Zipmold-konstruksjon, som bruker en proprietær prosess til å smelte hjelmens ytre skall med den indre skumskinnen. Dette resulterer i en hjelm som er både lett og sterk, og som effektivt absorberer støt. Bern barn hjelmer kommer i en rekke størrelser for å passe til barn i alle aldre, fra småbarn til tenåringer.