Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Softair

Softair ακραία αθλήματα

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Softair για ακραία αθλήματα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο xtremeinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Softair

Οι μάρκες της Softair

Τι είναι το Airsoft;

Τυφέκια εφόδου:
Τα τυφέκια εφόδου είναι ελαφριά πυροβόλα όπλα μεσαίου διαμετρήματος σχεδιασμένα για γρήγορη βολή και εύκολο χειρισμό. Συνήθως διαθέτουν δυνατότητες επιλογής πυρός, επιτρέποντας στον σκοπευτή να εναλλάσσεται μεταξύ ημιαυτόματων και πλήρως αυτόματων ή ριπής πυρός. Η αποτελεσματική εμβέλειά τους είναι τουλάχιστον 300 μέτρα. Τα τυφέκια επίθεσης Airsoft υπόσχονται ακρίβεια και σοβαρή ισχύ που είναι ιδανικά για σκοποβολή δράσης.

Ρούχα και υποδήματα:
Τα ρούχα για airsoft περιλαμβάνουν μακριά παντελόνια και μακρυμάνικα πουκάμισα που προστατεύουν το δέρμα σας από καυτά ορειχάλκινα περιβλήματα και πιθανά εγκαύματα. Οι μπότες με κλειστό τακούνι μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των ποδιών σας από τις ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης σε εξωτερικό χώρο. Τα ρούχα και τα υποδήματα για airsoft πρέπει να είναι καλής ποιότητας και να διαρκούν περισσότερο. Τα γάντια είναι επίσης σημαντικό να φοράτε για το airsoft.

Συμπιεστές:
Οι αεροσυμπιεστές Airsoft είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την πλήρωση πιστολιών airsoft με πεπιεσμένο αέρα. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε γήπεδα airsoft, τουρνουά και σε σοβαρούς λάτρεις του airsoft που προτιμούν τα πλεονεκτήματα της χρήσης αέρα υψηλής πίεσης σε σχέση με τα παραδοσιακά πυροβόλα airsoft με αέριο ή με ελατήριο.

Εξοπλισμός:
Οι παίκτες της Airsoft χρειάζονται πολλούς διαφορετικούς τύπους εξοπλισμού, όπως μάσκες τακτικής με πλέγμα, τρόλεϊ τακτικής, εξέδρα στήθους, θήκη περιοδικών κ.λπ. Η μάσκα προσώπου είναι ένα σημαντικό κομμάτι εξοπλισμού στην airsoft επειδή προστατεύει το πρόσωπό σας. Οι θήκες και τα καροτσάκια περιοδικών χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των αξεσουάρ της airsoft εύκολα και με ασφάλεια.

Πιστόλια:
Το πιστόλι airsoft είναι ένας τύπος πιστολιού airsoft που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με αληθινό πιστόλι πυροβόλου όπλου, αλλά πυροβολεί πλαστικά ρουλεμάν αντί για σφαίρες. Τα πιστόλια Airsoft είναι δημοφιλή για ψυχαγωγική σκοποβολή, αγωνιστικό παιχνίδι και προπονητικούς σκοπούς. Παρέχουν έναν ασφαλή και οικονομικά αποδοτικό τρόπο εξάσκησης σκοποβολής και τακτικών δεξιοτήτων χωρίς τη χρήση πραγματικών πυρομαχικών.

Κυνηγετικά όπλα:
Τα κυνηγετικά όπλα Airsoft είναι αρκετά απλά και λειτουργούν όπως τα περισσότερα όπλα airsoft. Διαθέτει μονή εσωτερική κάννη και hop up. Αυτά τα κυνηγετικά όπλα φαίνονται και αισθάνονται σαν παιχνίδι και είναι παρόμοια με τουφέκι airsoft μιας δράσης. Τα κοχύλια κυνηγετικών όπλων Airsoft είναι ένας τύπος πυρομαχικών που χρησιμοποιείται σε όπλα.

Ελεύθεροι σκοπευτές:
Οι ελεύθεροι σκοπευτές Airsoft είναι αντίγραφα των τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή της πραγματικής ζωής και είναι κατασκευασμένοι για να προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και συνέπεια στο πεδίο airsoft. Οι ελεύθεροι σκοπευτές Airsoft προτιμώνται από παίκτες που απολαμβάνουν την πρόκληση να εμπλέκουν στόχους από απόσταση και να αναλαμβάνουν καθορισμένο ρόλο σκοπευτή στα παιχνίδια airsoft.

Περισσότερα για την Airsoft:
Περισσότερα για το airsoft περιλαμβάνουν αξεσουάρ airsoft, χειροβομβίδες, όπλα υποστήριξης, αναλώσιμα, εξωτερικά εξαρτήματα και εσωτερικά μέρη του airsoft. Μπορείτε να αγοράσετε όλα αυτά από επωνυμίες όπως Kral , Tokyo Marui , Mechanix , Secutor Arms , Kj Works , Stinger , Delta Tactics και Saigo Defense .