up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Kinderschoenen

Zaalvoetbal schoenen

()
load

Wat zijn junior zaalvoetbalschoenen?

De zaalvoetbalschoenen voor kinderen zijn uitstekende schoenen voor kinderen die graag voetballen op een binnenbaan. Deze schoenen zijn gemaakt om de impact met de grond te dempen en bewegingen te veranderen op harde ondergronden op voetbalvelden. Zaalvoetbalschoenen voor kinderen hebben meestal platte zolen en geen noppen of spikes aan de onderkant. De bodems zijn gemaakt van rubber en hebben een uitgebalanceerde structuur voor een stevige grip. Hierdoor vergroten de schoenen de grip op de baan. Deze schoenen zijn verkrijgbaar bij Adidas , Joma , Puma en Hummel .

Junior zaalvoetbalschoenen van Adidas

De Adidas junior zaalvoetbalschoenen hebben een zachte en platte basis die een structuur behoudt die is ontworpen om vallen te voorkomen en de grip te verbeteren voor snelle bewegingen op de grond. De buitenkant van de Adidas Junior zaalvoetbalschoenen is zeer goed verzorgd en voorzien van een onberispelijke enkelversteviging. De stof van deze schoenen omhult je voet voldoende om schade te beperken.

Joma junior zaalvoetbalschoenen

De Joma junior zaalvoetbalschoenen voorkomen dat je voet enige vorm van botsing of schade oploopt tijdens het voetballen. Ze zijn verkrijgbaar in vele unieke soorten en kleuren, sommige levendiger. De Joma Junior zaalvoetbalschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor een comfortabele pasvorm.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden