up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Joma

Herenkleding

Herenkleding

voetbalschoenen

voetbalschoenen

junior zaalvoetbal

junior zaalvoetbal

indoor voetbal

indoor voetbal

Materiaal

Materiaal

Uitrusting

Uitrusting

Categorieën

Dames Kleding

Dames Schoenen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Laarzen

Tassen

Training

Uitrusting

Uitrustingen

Alles( Joma )

Joma

Joma is een wereldberoemd Spaans sportkledingbedrijf dat schoenen en kleding biedt voor hardlopen, voetbal, fitness, tennis en vele andere sporten. Het bedrijf werd opgericht door Fructuoso Lopez in 1965. Joma hoofdkantoor in Portillo De Toledo, Spanje. Joma is een toonaangevende merknaam die voorkomt in de top 10 van beste bedrijven in de productie en distributie van sportkleding.
Joma richt zich momenteel op voetbal, tennis en hardloopkleding en schoeisel. Een reeks lichtgewicht en technisch geavanceerde schoenen- en kledingcollectie is te vinden in Joma-winkels. Joma biedt een grote verscheidenheid aan eigentijdse ontwerpen in al zijn producten die aan elke sportersbehoefte zullen voldoen. Als je een toegewijde voetballer bent, moet je onze grote collectie voetbalschoenen, kleding en voetbaluitrusting bekijken!

clouse menu Afronden