up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Joma

Herenkleding

Herenkleding

voetbalschoenen

voetbalschoenen

junior zaalvoetbal

junior zaalvoetbal

indoor voetbal

indoor voetbal

Materiaal

Materiaal

Uitrusting

Uitrusting

Categorieën

Dames Kleding

Dames Schoenen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Laarzen

Tassen

Training

Uitrusting

Uitrustingen

Alles( Joma )

Joma

Joma is een merk dat bekend staat als een van de belangrijkste sportfabrikanten ter wereld. Het werd opgericht in Spanje in 1965. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Portillo De Toledo en de oprichter is Fructuoso López. Aanvankelijk begon het merk schoenen voor algemeen gebruik aan te bieden, maar beetje bij beetje vestigde het zich als een van de beste fabrikanten en distributeurs van sportproducten. Het biedt een breed scala aan kleding, schoenen en andere artikelen voor bijna alle sporten, zoals hardlopen, tennis, voetbal, enz.
Het belangrijkste item dat elke speler nodig heeft, is een trainingspak van goede kwaliteit, of het kan een warming-uppak worden genoemd. Joma trainingspakken zijn ontworpen om je warm en comfortabel te houden voor en tijdens de wedstrijd of pauzes. Of voor warme weersomstandigheden kunnen ze helpen het lichaam koel te houden door te voorkomen dat UV-stralen rechtstreeks de huid raken. De trainingspakken en t-shirts van Joma hebben de grootste keuze aan stijlen en kleuren.

Joma heeft de collectie naadloze schoenen voor alle sporten

Het merk biedt een exclusief assortiment schoenen voor bijna alle sporten. Joma voetbal heeft een ruime collectie sportschoenen. Een van de meest klassieke zijn Joma voetbalschoenen .Deze voetbalschoenen zijn de favoriete schoenen van alle voetballers vanwege hun innovatieve ontwerp en moderne technologie, waardoor ze het perfecte paar zijn voor alle voetballers. Hun ultralichte en waterdichte materiaal maakt ze super comfortabel en luchtig voor moeiteloos spelen. Bovendien zijn de verschillende buiten- en binnenvormen van de zool perfect gepland om voldoende grip voor de voeten te bieden. Bovendien zorgt de uitstekende stijfheid van de schoenen ervoor dat de structuur hetzelfde blijft en tegelijkertijd interne demping biedt om de voeten te beschermen tegen verwondingen.
Naast voetbal, dat op gras wordt gespeeld, heeft Joma ook een reeks zaalvoetbalschoenen die iets anders zijn dan voetbalschoenen, doordat je zaalvoetbalwedstrijden op harde ondergrond kunt spelen in plaats van op gras. Door het verschil in speeloppervlakken zijn deze zaalvoetbalschoenen op een heel andere manier ontworpen dan de buitenzool. De Joma zaalvoetbalschoenen zijn gemaakt met een resistente rubberen zool zonder bevestiging van de noppen. Het geweldige ontwerp en het comfortabele leren materiaal maken ze super uniek en gemakkelijk te spelen op een stevig oppervlak.
Joma voetbalschoenen zijn een van de beste schoenen die beschikbaar zijn voor elke voetballer.Ze innoveren in de loop van de tijd en zijn de knowhow van het merk geworden en verreweg de uitstekende optie voor elke voetballer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden