up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Training voetbal

Training voetbal

Vind een breed scala aan Training-producten voor voetbal. Ontdek de beste deals bij goalinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Training

Merken in Training

Wat is er nodig voor voetbaltraining?

Behendigheid ladders

Behendigheidsladders zijn een trainingshulpmiddel dat door atleten wordt gebruikt om een groot aantal behendigheidsoefeningen uit te voeren. Snelle bewegingen tussen trappen helpen je om te leren balanceren en coördineren, je hartslag te verhogen en snelheid en atletische prestaties te verbeteren.

Flessen

Voor voetbaltraining moet je gehydrateerd blijven om je best te doen. Er is een grote verscheidenheid aan hydratatieflessen ontworpen voor sporters die je kunt gebruiken tijdens voetbaltrainingen.

Kegels

Voetbalkegels zijn eenvoudige maar zeer nuttige trainingsapparatuur, met felle kleuren die ideaal zijn voor oefeningen en trainingen. Ze worden gebruikt voor behendigheids en snelheidsoefeningen voor spelers van alle posities en vaardigheidsniveaus.

Elastieken, ringen en touwen

Atleten gebruiken elastieken, ringen en touwen voor spierkrachttraining en oefeningen. Deze trainingsmaterialen zijn geweldig voor weerstandstraining en helpen je snelheid en kracht te verbeteren.

Voetbal doelen

Voetbaldoelen worden gebruikt om trappen te oefenen en de techniek om doelpunten te maken te verbeteren. Door te oefenen, verbetert het schietvermogen van de spits in de loop van de tijd.

Tactische borden

De voetbaltactiekborden zijn ontworpen om je te helpen je eigen tactieken voor elke wedstrijd te creëren en de strategie op een visuele manier weer te geven. Deze magneetborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen die u kunt kiezen voor uw trainingsbehoeften.

Trainingsslabbetjes voor voetbal

Voetbaltrainingshesjes zijn lichtgewicht, ademend en comfortabel om te dragen omdat ze de prestaties van spelers niet hinderen. Ze worden voornamelijk gebruikt om trainingsteams te onderscheiden. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport en Asics zijn de belangrijkste merken die ze ontwerpen met de hoogste kwaliteit voor voetballers.

fluitjes

Fluitjes zijn een klein trainingsapparaat, maar ze zijn een essentieel instrument voor elke voetbalwedstrijd. De scheidsrechters gebruiken de fluit om het spel te stoppen wanneer een overtreding is begaan of de speeltijd is verstreken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden