up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Herstel en Zorg voetbal

Herstel en Zorg voetbal

Vind een breed scala aan Herstel en Zorg-producten voor voetbal. Ontdek de beste deals bij goalinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herstel en Zorg

Merken in Herstel en Zorg

Hoe spierherstel versnellen?

Gewrichtsbeschermers

Gewrichtsbeschermers worden gebruikt om breuken en pijn te beperken en om een litteken of wond te bedekken van een extern belast deel dat wordt ondersteund door interne randen. Gewrichtsbeschermers zijn rond met gestructureerde randen waarmee u de gewenste kracht kunt uitoefenen.

Elektrostimulatoren

Elektrostimulatoren worden gebruikt om het zenuwstelsel te reguleren door middel van elektrische prikkels. Elektrostimulatoren dienen door elektrische signalen door te geven aan gespannen spieren. Ze worden vaak gebruikt in de fysiotherapie om de spierkracht te verbeteren of te behouden.

Eerste hulp

Eerste hulp is het verzamelen van essentiële items en hulpmiddelen die worden gebruikt om medische hulp te bieden. EHBO ´s kunnen helpen voorkomen dat de schade erger wordt en kunnen mogelijk reisjes naar het ziekenhuis of de dokter zonder afspraak besparen. U kunt EHBO koffers kopen bij Mizuno , Uhlsport , Rinat, Hummel en Kelme .

Massagerollen en ballen

Massagerollen en ballen worden gebruikt voor zelfmassage van het lichaam thuis. Massagerollen en ballen worden gebruikt om pijn en zwelling in de spieren te verlichten als gevolg van een blessure of zware oefening. Deze massagerollen en ballen helpen gespannen spieren te ontspannen.

Slimme weegschaal

Weegschalen worden gebruikt om uw gewicht en conditie in te schatten. Slimme weegschalen helpen bij het bepalen van de verhoudingen van vet, weefsel en water in het lichaam. Tegenwoordig geven ze veel informatie over je lichaam, zodat je het in een gezonde toestand kunt houden.

Zelfmassage en pressotherapie

Zelfmassage en pressotherapie kunnen pijn, kloppend gevoel en spierontsteking helpen verlichten en stagnatie, energie en focus van het lichaam en de geest verbeteren. Zelfmassage en pressotherapie verbeteren de bloedcirculatie en houden het lichaam fit en ontspannen.

Meer over herstel:

Sportcrèmes : Sportcrèmes worden gebruikt om pijn veroorzaakt door sporten te behandelen.
Tapes : Tapes worden op het lichaam aangebracht om pijn te verlichten, pijn te verminderen en de prestaties te verbeteren.
Persoonlijke verzorging : Persoonlijke verzorging omvat producten zoals tandpasta, handzeep, gezichtsdoekjes, enz.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden