Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektronica

Elektronica voetbal

Vind een breed scala aan Elektronica-producten voor voetbal. Ontdek de beste deals bij goalinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektronica

Merken in Elektronica

Waarom is het belangrijk om een fitnesstracker te hebben om te voetballen?

Hoezen en hoesjes

De smartphonearmband is een geweldige optie die een handige opslagoplossing biedt voor het bewaren van je telefoon of andere slimme apparaten. Ze houden je handen vrij en zijn compatibel met de meeste apparaten en smartphones. Met het beschermende venster op het touchscreen heb je toegang tot je telefoon, knoppen, poort en camera. De telefoonarmband wordt geleverd met een verstelbare armband die zorgt voor een goede, comfortabele en persoonlijkere pasvorm. Het is belangrijk om hoesjes te hebben om je telefoon en apparaten in op te bergen tijdens het voetballen, zodat ze er niet uit vallen of kwijtraken.

Slimme banden

Garmin is een bekende fabrikant van slimme armbanden, sporthorloges en GPS apparaten. Fitnesstrackers bepalen de focus en richting van uw trainingsprogramma´s door u te motiveren en te versterken om uw gestelde doelen te bereiken. Slimme fitnessarmbanden houden je ook toegewijd aan je plannen. Daarom is het voor voetballers erg belangrijk om compatibele fitnesstrackers en armbanden te hebben, zodat je je conditie op peil kunt houden.

Vervangingsonderdelen

Elke voetballer moet zijn gezondheid en conditie op het hoogste niveau houden om optimaal te kunnen presteren. Het beste om te weten of je op de goede weg bent, is dat fitnesstrackers er zijn om je te helpen. Soms is het nodig om de kleur van de band, batterij of beschermer te veranderen. Hiervoor kun je reserveonderdelen kopen voor monitoren van topmerken zoals Garmin , Polar , Coros , Amazfit , Sigma en Xiaomi .

Horloges en smartwatches

Of je nu aan het sporten bent of een routinematig trainingsplan volgt, fitnesstrackers zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Smartwatches helpen je bij te houden, ondersteunen muziekstreamingplatforms en bieden een schat aan statistieken en statistieken. Bovendien worden smartwatches geleverd met een comfortabele, lichtgewicht band die gemakkelijk om je pols kan worden gewikkeld. Met veel hardloopanalyse, GPS en nauwkeurige hartslagregistratie zijn Garmin horloges een ideale keuze voor voetballers.