Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Feber

Σχετικά με Feber
Το Feber είναι μια εταιρεία από την Ισπανία που κατασκευάζει παιχνίδια για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι η ηγέτης στην κατασκευή νέων και καινοτόμων παιχνιδιών. Το Feber είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Πωλούν τα παιχνίδια τους σε περισσότερες από 50 χώρες. Τα παιδιά εξερευνούν τον κόσμο τους και αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους. Το Feber εστιάστηκε στην κατασκευή παιχνιδιών και εξωτερικής διακόσμησης που δεν κάνουν μόνο διασκέδαση, αλλά επίσης βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν.
Τα καροτσάκια του Feber είναι κατασκευασμένα για άνεση, ασφάλεια και στυλ, ενώ περπατούν στο πάρκο ή περιπλανώνται στην πόλη, τα καροτσάκια του Feber κάνουν εύκολο το να μετακινηθούν οι σήμερα οικογένειες. Τα εξωτερικά παιχνίδια του Feber δημιουργούνται για να διασκεδάσουν τα παιδιά και τους ενήλικες. Τα εξωτερικά παιχνίδια του Feber βελτιώνουν τις δεξιότητες, την ομαδικότητα ή την συντονιστικότητα, τα εξωτερικά παιχνίδια του Feber δημιουργούνται για να σας κάνουν να κινείστε και να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους σας.
Τα οχήματα του Feber δεν είναι απλά για παιχνίδι, είναι σαν μαγικά οχήματα που τα παιδιά παίρνουν με τους σε μια κατάσταση εξερεύνησης και βρίσκονται νέες πράγματα. Τα οχήματα του Feber είναι κατασκευασμένα για να είναι ισχυρά και ασφαλή, ώστε κάθε μικρός οδηγός να έχει μια διασκεδαστική και ασφαλή διαδρομή. Από δυνατά οχήματα για οδήγηση μέχρι εντυπωσιακά ποδήλατα, έχουμε διαφορετικούς τύπους οχημάτων για να βεβαιωθεί ότι κάθε παιδί μπορεί να νιώσει την ενθουσιασμένη διαδρομή στον ανοιχτό δρόμο με ασφάλεια και διασκέδαση.
Τα κατακόρυφα του Feber κάνουν την ώρα παιχνιδιού ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή. Είναι ασφαλή και δίνουν μεγάλη γέλιο. Τα κατακόρυφα του Feber είναι εύκολα, απλά ή με στροφές και γρίλιες, τα κατακόρυφα του Feber έχουν κάτι για κάθε έναν, ανεξάρτητα από το πόσο παλιά είστε ή τι σας αρέσει. Το Playhouse του Feber για τα παιδιά είναι σαν ένα μαγικό μέρος για την φαντασία, όπου οι ονείροι γίνονται πραγματικότητα. Αυτά τα ιδιαίτερα μέρη δεν είναι απλά κτήρια, είναι οπού συμβαίνουν πολλές περιπέτειες. Με λαμπερά χρώματα και ισχυρά υλικά, τα playhouses του Feber δημιουργούν ένα άνετο χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να είναι δημιουργ