Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Feber

Om Feber
Feber er et selskap fra Spania som har laget leketøy i lang tid og har vært en leder innen å lage nye og innovative leker. Feber er en topp leketøysbedrift over hele verden. De selger sine leker i over 50 land. Barn utforsker sin verden og utvikler sine ferdigheter. Feber fokuserte på å lage leker og utendørs ting som ikke bare er morsomme, men som også hjelper barn til å vokse.
Feber barnevogner er laget for å være komfortable, sikre og stilige mens du går i parken eller går rundt i byen. Feber barnevogner gjør det enklere for dagens familier å bevege seg rundt. Feber barnevogner kombinerer stil og funksjonalitet. Fra urbane landskap til naturen stier, Feber barnevogner er det perfekte følgesvenn for hver foreldrereise.
Feber utendørs spill er laget for å gjøre både barn og voksne begeistret for å spille. Feber utendørs spill forbedrer ferdigheter, samarbeidsevne eller koordinering, Feber utendørs spill er skapt for å få deg til å bevege deg og ha det gøy med venner.
Feber kjøretøy er ikke bare for å leke; de er som magiske kjøretøy som tar barn inn i en verden av å utforske og finne nye ting. Feber kjøretøy er laget for å være sterke og sikre, slik at hver lille sjåfør kan ha en morsom og sikker tur. Fra kule ride-on-biler til spennende sykler, vi har forskjellige typer kjøretøy for å sikre at alle barna kan føle spenningen av å kjøre åpent vei på en trygg og morsom måte.
Feber rutsjebaner gjør leketiden spennende og spennende. De er trygge og bringer masse latter. Feber rutsjebaner er enkle, enkle eller de med svinger og svinger, Feber rutsjebaner har noe for alle, uansett hvor gamle du er eller hva du liker. Feber rutsjebaner er designet for å gi timer med underholdning mens du fremmer fysisk aktivitet.
Feber Kids Playhouse er som et magisk sted for fantasien, hvor drømmer kommer til liv. Disse spesielle stedene er ikke bare bygninger; de er der mange eventyr skjer. Med lyse farger og sterke materialer, Feber lekehus gjør et komfortabelt rom hvor barna kan være kreative og fysisk sunne.
Feber leker er verktøy for læring, vekst og uendelig glede. Fra pedagogiske leker som stimulerer unge sinn til fantasifulle lekesett som transporterer barn til magiske kongedømmer, Feber leker er designet med en lidenskap for å fremme utviklingen på en morsom måte.
Feber leker er laget med kjærlighet, bygget for å vare og opprettet for å bringe uendelig glede til barn over hele verden. Feber leke åpner døren til en verden med uendelig moro. Feber gir en sjanse til å spille, lære og lage minner med familie og venner.