Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Feber

Information för Feber
Feber är ett företag från Spanien som har gjort leksaker länge och har varit ledande när det gäller att göra nya och innovativa leksaker. Feber är ett toppleksaksföretag världen över. De säljer sina leksaker i mer än 50 länder. Barn utforskar sin värld och utvecklar sina färdigheter. Feber fokuserar på att göra leksaker och utomhusprodukter som inte bara är roliga utan som också hjälper barn att växa.
Febers barnvagnar är tillverkade för att vara bekväma, säkra och stilfulla när de promenerar i parken eller åker runt staden. Feber barnvagnar gör det enklare för dagens familjer att ta sig runt. Feber barnvagnar smälter enkelt samman stil och funktionalitet. Från storstadslandskap till naturstigar är Feber barnvagnar din perfekta följeslagare för varje föräldraresa.
Feber utomhuslekar är gjorda för att både barn och vuxna ska bli förtjusta i att spela. Feber utomhuslekar förbättrar färdigheter, samarbete eller koordination. Feber utomhuslekar är skapade för att få dig att röra på dig och ha kul med vänner.
Feber fordon är inte bara till för att leka; de är som magiska fordon som tar barn in i en värld med utforskande och att hitta nya saker. Feber fordon är tillverkade för att vara starka och säkra, så att varje liten förare kan ha en rolig och säker tur. Från coola kör-på-bilar till spännande cyklar har vi olika typer av fordon för att se till att varje barn kan känna spänningen från den öppna vägen på ett säkert och roligt sätt.
Feber rutschbanor gör lekstunden spännande och äventyrlig. De är säkra och ger massor av skratt. Feber rutschbanor är enkla, enkla eller med twistar och svängar, Feber rutschbanor har något för alla, oavsett ålder eller vad man gillar. Feber rutschbanor är utformade för att ge timmar av underhållning samtidigt som den främjar fysisk aktivitet.
Feber Kids Playhouse är som en magisk plats för fantasin, där drömmar blir verklighet. Dessa speciella platser är inte bara byggnader; det är där det händer massor av äventyr. Med ljusa färger och starka material gör Feber lekstugor en bekväm plats där barn kan vara kreativa och fysiskt hälsosamma.
Feber leksaker är verktyg för lärande, tillväxt och oändlig glädje. Från pedagogiska leksaker som stimulerar unga sinnen till fantasifulla lekset som transporterar barn till magiska kungariker, Feber leksaker är utformade med en passion för att främja utvecklingen glädjfullt.
Feber leksaker är gjorda med kärlek, byggda för att vara bestående och skapade för att förse barn överallt med oändlig glädje. Feber leksak öppnar dörren till en värld av oändligt roligt. Feber ger möjligheten att leka, lära och skapa minnen med familj och vänner.