up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Feber

Feber

Alle ( Feber )

Om Feber

Feber er et selskab fra Spanien, der har lavet legetøj i lang tid, og som har været førende inden for fremstilling af nye og innovative legetøj. Feber er et af de bedste legetøjselskaber i verden. De sælger deres legetøj i mere end 50 lande. Børn udforsker deres verden og udvikler deres færdigheder. Feber har fokus på at lave legetøj og udendørsartikler, der ikke kun er sjove, men også hjælper børnene med at vokse.
Feber barnevogne er lavet til at være komfortable, sikre og stilfulde, når man går i parken eller bevæger sig rundt i byen, Feber barnevogne gør det lettere for dagens familier at bevæge sig. Feber barnevogne blandes nemt stil og funktion. Fra urbane landskaber til naturstier, Feber barnevogne er din perfekte ledsager til hver forældrerejse.
Feber udendørs leg er lavet til at gøre både børn og voksne glade for at lege. Feber udendørs leg forbedrer færdigheder, teamwork eller koordination, Feber udendørs leg er skabt for at få dig til at bevæge sig og have det sjovt med venner.
Feber køretøjer er ikke kun til leg; de er som magiske køretøjer, der tager børnene med ind i en verden af udforskning og opdagelse. Feber køretøjer er lavet til at være stærke og sikre, så hver lille fører kan få en sjov og sikker tur. Fra lækre køretøjer til spændende cykler har vi forskellige typer køretøjer for at sikre, at hver barn kan føle spændingen ved den åbne vej på en sikker og sjov måde.
Feber rutsjebaner gør legetid spændende og spændende. De er sikre og bringer mange latter. Feber rutsjebaner er lette, simple eller dem med drejninger og ture, Feber rutsjebaner har noget for alle, uanset hvor gamle du er eller hvad du kan lide. Feber rutsjebaner er designet til at give timer med underholdning, mens de fremmer fysisk aktivitet.
The Feber Kids Playhouse er som et magisk sted for fantasien, hvor drømme bliver til virkelighed. Disse særlige steder er ikke bare bygninger; det er, hvor mange eventyr sker. Med lyse farver og stærke materialer, Feber legehuse skaber et komfortabelt rum, hvor børnene kan være kreative og fysisk sunde.
Feber legetøj er værktøjer til læring, vækst og uendelig glæde. Fra lærerige legetøj, der stimulerer unge sind, til fantasifulde legesæt, der transporterer børn til magiske kongeriger, Feber legetøj er designet med en passion for at fremme udviklingen sjovt.
Feber legetøj er lavet med kærlighed, bygget til at holde, og skabt til at bringe uendelig glæde til børn overalt. Feber legetøj åbner døren til en verden af uendelig sjov. Feber giver en chance for at lege, lære og lave minder med familie og venner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk