up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Feber

Feber

Alles ( Feber )

Over Feber

Feber is een bedrijf uit Spanje dat al lang speelgoed maakt en een leider is in het maken van nieuwe en innovatieve speelgoed. Feber is een top speelgoedbedrijf wereldwijd. Ze verkopen hun speelgoed in meer dan 50 landen. Kinderen verkennen hun wereld en ontwikkelen hun vaardigheden. Feber richt zich op het maken van speelgoed en buitenmateriaal dat niet alleen leuk maar ook helpen om kinderen te laten groeien.
Feber kinderwagens zijn gemaakt om comfortabel, veilig en stijlvol te zijn terwijl u in het park wandelt of door de stad gaat, Feber kinderwagens maken het gemakkelijker voor gezinnen van vandaag om zich te verplaatsen. Feber kinderwagens mengen stijl en functionaliteit gemakkelijk. Van stedelijke landschappen tot natuurpaden, Feber kinderwagens zijn je perfecte metgezel voor elke ouderlijke reis.
Feber buitenspellen zijn gemaakt om zowel kinderen als volwassenen enthousiast te maken om te spelen. Feber buitenspellen verbeteren vaardigheden, teamwork of coördinatie, Feber buitenspellen zijn gemaakt om je te laten bewegen en plezier te hebben met vrienden.
Feber voertuigen zijn niet alleen om mee te spelen; het zijn magische voertuigen die kinderen meenemen naar een wereld van verkennen en nieuwe dingen vinden. Feber voertuigen zijn gemaakt om sterk en veilig te zijn, zodat elke kleine bestuurder een leuke en veilige rit kan hebben. Van coole rij-op auto's tot opwindende fietsen, we hebben verschillende soorten voertuigen om ervoor te zorgen dat elk kind het opwinding van de open weg op een veilige en leuke manier kan ervaren.
Feber glijbanen maken het spelen spannend. Ze zijn veilig en brengen veel gelach. Feber glijbanen zijn gemakkelijk, simpel of met bochten en kronkels, Feber glijbanen hebben iets voor iedereen, hoe oud je ook bent of wat je ook leuk vindt. Feber glijbanen zijn ontworpen om urenlang entertainment te bieden terwijl fysieke activiteit wordt gestimuleerd.
De Feber speelhuis is als een magische plek voor verbeelding, waar dromen werkelijkheid worden. Deze speciale plaatsen zijn niet alleen gebouwen; het zijn plaatsen waar veel avonturen gebeuren. Met heldere kleuren en sterke materialen, Feber speelhuizen maken een comfortabele ruimte waar kinderen creatief en fysiek gezond kunnen zijn.
Feber speelgoed zijn hulpmiddelen voor leren, groeien en eindeloze vreugde. Van educatief speelgoed dat jonge geesten stimuleert tot verbeeldingsvolle speelsets die kinderen naar magische koninkrijken brengen, Feber speelgoed zijn ontworpen met een passie voor het bevorderen van ontwikkeling.
Feber speelgoed wordt met liefde gemaakt, is gemaakt om te blijven bestaan ​​en is gemaakt om overal ter wereld oneindig veel plezier te geven aan kinderen. Het Feber speelgoed opent de deur naar een wereld van oneindig veel plezier. Feber geeft een kans om te spelen, te leren en herinneringen te maken met familie en vrienden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden