up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Gpr exclusive Σύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated

Gpr exclusive Σύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated

Gpr exclusive Σύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated

plus
Gpr exclusive

Gpr Exclusive Σύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated

Περιγραφή προϊόντος Gpr exclusive Σύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated

Για την εγκατάσταση, δεν απαιτούνται δομικές τροποποιήσεις στη μοτοσυκλέτα.

Για χρήση του προϊόντος σε εγκεκριμένη έκδοση.

Η εξάτμιση έχει αφαιρούμενο dbkiller (περιοριστής θορύβου).

Για αγωνιστική χρήση, η αφαίρεση του dbkiller δεν είναι ΜΟΝΟ παράνομη, αλλά ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη να χρησιμοποιήσει τη μοτοσικλέτα όπως μόνο στις πίστες, χωρίς τσάντες, χωρίς φλας και βάση πινακίδας ή άλλα μέρη που θα έρχονταν σε αντίθεση με τη διαφορετική γωνία του αέριο μετά το τρανσ.

Διαμόρφωση στην αγωνιστική έκδοση.

Η κατάχρηση αυτής της κατάστασης στο δρόμο θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εγγύησης του προϊόντος και οποιοδήποτε αίτημα επιστροφής χρημάτων θα απορριφθεί.

Η εγγύηση είναι δύο χρόνια από την αγορά, με δικαίωμα αποζημίωσης με ανάθεση στο εργοστάσιο GPR ή τον πλησιέστερο επίσημο διανομέα με έξοδα πελάτη.

Το GPR δεν μπορεί να παράσχει νέο σιγαστήρα αντί για αυτό που θα επισκευάσει, ο πελάτης πρέπει να αποδεχτεί να επανατοποθετήσει την αρχική εξάτμιση ή να περιμένει τον τυπικό χρόνο.

Για την επανόρθωση.

Σιγαστήρα σειράς SATINOX, από ανοξείδωτο ατσάλι 304 βουρτσισμένο στο χέρι, σχήμα οβάλ, διάμετρος 90x120.

Χαρακτηριστικά:

Πολλαπλή και καταλύτης:

Το κιτ περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη πολλαπλή στην οποία είναι τοποθετημένος ο καταλύτης, μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς κοπή ή τροποποίηση, περιλαμβάνονται φλάντζες, δακτύλιοι, βραχίονες και βίδες όπου χρειάζεται.

Το πρωτότυπο προϊόν GPR, που αναπτύχθηκε χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών, προτείνει έναν καινοτόμο σχεδιασμό, ανά.

Αύξηση δύναμης, σχετική εξοικονόμηση βάρους και βελτίωση του ήχου μοτοσικλέτας.

Ιταλικής κατασκευής, 2 χρόνια διεθνής εγγύηση.

Αφαιρούμενοι dbkillers και καταλύτες:

Είναι δυνατή η αφαίρεση μόνο του μειωτήρα θορύβου (DBKILLERS) και του καταλύτη.

Για χρήση RACING στις πίστες, η χρήση της ανοιχτής έκδοσης στο δρόμο δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που διέπουν την κυκλοφορία στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κιτ.

Για την ετήσια επίσημη επιθεώρηση.

Συστάσεις τοποθέτησης:

Τα προϊόντα GPR είναι plug and play, συνιστάται η εγκατάσταση των προϊόντων σε επαγγελματικό συνεργείο, δεν θα γίνονται δεκτά παράπονα σε περίπτωση εγκατάστασης DIY.

Εάν αγοράζετε μέσω Διαδικτύου, συνιστάται να αγοράσετε το προϊόν από έναν πωλητή στο YOUR NATION για να διασφαλίσετε ότι το προϊόν θα φθάσει με τις σωστές εγκρίσεις που πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με την τοπική νομοθεσία.

Φροντίστε να είναι.

Για την αγορά, ο πωλητής είναι αξιόπιστος και προσφέρει τα αντικείμενα.

Για το οδικό σας δίκτυο.

Παρέχεται το συγκεκριμένο πιστοποιητικό αναγνώρισης, καθώς και οι οδηγίες συναρμολόγησης, κάθε σιγαστήρας φέρει τον κωδικό αναγνώρισης.
Πολλά ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με βαλβίδα εξαγωγής που ελέγχεται από σερβοκινητήρα. Όταν γίνονται αλλαγές στην απόδοση που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της εξάτμισης ή την εγκατάσταση μιας πρόσθετης μονάδας ελέγχου, είναι απαραίτητη η κατάργηση της βαλβίδας εξαγωγής.

Αν ψάχνετε μια καλή ποιότητα Σωλήνες εξάτμισης άρθρο, τότε το φάσμα των Σωλήνες εξάτμισης θα συναντήσει σίγουρα τις προσδοκίες σας. Σας προτείνουμε Gpr exclusiveΣύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated, η τιμή είναι 528 $ και είναι διαθέσιμο. motardinn είναι η καλύτερη επιλογή για να αγοράσετε μοτοσυκλέτα εξοπλισμού σας στην καλύτερη τιμή. Αν βρείτε χαμηλότερη για Gpr exclusive Σύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated, δημόσια διαθέσιμες τιμές οπουδήποτε αλλού, θα το φτιάξουμει!

Χαρακτηριστικά Gpr exclusive Σύστημα πλήρους γραμμής Satinox Tracer 700 20 Euro 5 CAT Homologated

Χρώμα
Ασημί
Moto Συμβατότητα
Yamaha

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up