Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Nexx

Nexx
Σχετικά με Nexx
Το Nexx είναι ένα γνωστό επωνυμικό εμπορικό σήμα στην εταιρεία των μοτοσυκλετών, που διακρίνεται για την στήριξή του σε υψηλής ποιότητας κράνη που δίνουν έμφαση στην ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και το στυλ. Με μια πλούσια ιστορία που καλύπτει δεκαετίες, το Nexx έχει θέσει τον εαυτό του ως έναν έμπειρο ονόματα μεταξύ των οδηγών σε όλο τον κόσμο. Τα αναρτημένα σχεδιαστικά τους και τα ρυθμιζόμενα συστήματα αναθυρωμάτων διασφαλίζουν επίσης κορυφαία άνεση και κατά τις μακρινές διαδρομές. Nexx είναι μια εταιρεία που έχει κερδίσει μια ποιότητα για την κατασκευή υψηλής ποιότητας κράνων που δίνουν έμφαση στην ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και το στυλ. Είτε πρόκειται για τα μοντέλα, τα πλήρης πρόσωπο, τα off-road, τα open-face, τα εσωτερικά μέτρα ή τα οθόνες, το Nexx προσφέρει μια διαφορετική σειρά επιλογών για να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες και τις προτιμήσεις των οδηγών σε όλο τον κόσμο. Με την ακατάλληλη εποχή τους στην εξελιγμένη τεχνολογία και την ακρίβεια, το Nexx συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την ασφάλεια και το στυλ των μοτοσυκλετών για οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Nexx συνδυάζει τεχνολογία για συνδεδεμένη περιήγηση, ενισχυμένη οπτική απόδοση για ανεμπόδιστη περιήγηση και προσφέρει ευέλικτη και άνετη χρήση στα δάχτυλά σας.

Nexx Προστασία των μοτοσυκλετιστών με Εξελιγμό και Ακρίβεια

Το επωνυμικό σήμα προσφέρει μια διαφορετική σειρά τύπων κρανιών, καθεμιά σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις προτιμήσεις των μοτοσυκλετιστών. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και υλικά της τελευταίας τεχνολογίας, τα κράνη Nexx εξοπλίζονται με στόχο να προσφέρουν απίστευτη προστασία. Τα κράνη μοτοσυκλέτας Nexx συνδυάζουν επιδόσεις και στυλ αυτονομικά. Κατασκευασμένα με μελετημένη προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτά τα κράνη προσφέρουν οπτική αεροδυναμική, αναθυρωμάτων και μείωση του θορύβου για μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία περιήγησης. Με διάφορες διασχέδιες και επιλογές χρωμάτων, οι οδηγοί μπορούν να εκφράσουν το μοναδικό τους προσωπικότητα ενώ διατηρούν την ασφάλεια στο δρόμο. Τα Nexx modular helmets προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση για τους μοτοσυκλετιστές. Αυτά τα κράνη περιέχουν μια εξαρτημένη ράφη που μπορεί να ξεκλειδωθεί εύκολα, μετατρέποντας τα σε κράνη open-face.